Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Velký technický průkaz

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#1 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Ahoj, mám jeden problém, kterej nevím do jaký sekce zařadit, tak ho napíšu tady, snad to nebude vadit.

Před půl rokem jsem jsi koupil BMW E36 318is. Mělo zaplacenou EKO daň a tak, tak jsem si ho chtěl přehlásit na sebe. K autu jsem rovnou dostal velkej i malej TP a kupní smlouvu. Jenže abych ho mohl přehlásit, chtěl sjem to udělat tak, že mu ten velkej TP dám, aby auto odhlásil na mě nebo jak se to dělá atd... Jenže od té doby (cca 5 měsíců) jsem ten velkej techničák neviděl. Autu na konci tohoto měsíce vyprší technická. Původní majitel dělá mrtvýho brouka.. schovává se.. naposled říkal něco, že je nemocnej, pak že něco s ženou, že nemá čas a teď ho nemůžu dohledat.

Přemýšlel jsem, že tu smlouvu prostě vypovím pro neplnění smluvních podmínek, protože mi ten velkej TP měl dát. Jenže zase to ikdybych vyhrál a nějakej exekutor by to vyřešil, tak dostanu jen peníze, který jsem za to zaplatil, jenže já do toho auta už hodně nainvestoval=/

Prosím neporadil by mi někdo, jak v tomhle postupovat?
Morte
Klubové ID: 3047

#2 Příspěvek od Morte »

to zní špatně...
jedině najít borca a "domluvit" se s ním...
icecold
Klubové ID: 3777
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od icecold »

co takhle jet přímo za ním (na adresu kde bydlí?)
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#4 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No nic jinýho mi nezbyde, jen doufám, že ho tam zastihnu.
Odpovědět