zdravím, stala se mi taková věc, na e36 325i mi za jeho dobu vlastnictví cca 5 let dvakrát exnula vodní pumpa. poprvé se mi mechanik optal zdali chci nizkou a levnou kvalitu, pomer cena vykon, nebo dražší ale kvalitní zboží. vybral sem strední nabídku. pumpa vydrzela cca dva roky, a to v zimě nejezdím,takze asi tak dvacet tisíc km. tato zmíněná pumpa byla v krabici od firmy Graf a měla dokonce kovové lopatky, když mi ji ted v jinem servisu menily podruhé poukazovali na to ze se neni co divit a na demontované pumpě mi ukazal napis Starline! Jenže ta krabice, ta od té nové kterou mi namontovali a uz sem ji nemel moznost videt, mi byla povedoma, doma sem zjistil ze je uplne stejna jako ta v ktere byl onen zmineny starline, a kterou sem si nevim proc tenkrat nechal...... takze ted mam neprijemny pocit ze i tento nove namontovany Graf je opet onen starline!
tato pumpa stala 1700 s daní, tedy dvakrat tolik nez stoji ta ktera se v eshopu rovnou chlubi v nazvu značkou Starline.............proste to nechapu,,,,,
bud ze me delaj vola oba mechanici, coz je nepravdepodobne ze by nekde vzali od jine pumpy krabici protoze u nas tehle aut jezdi minimum a vetsinou se to i bojej servisovat, nebo ze me dela debila marketing firem starline a graf!!!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Starline = Graf ? dvě značky v jedné krabici....
zadny papir sem nedostal, stejne jako nikde v místních servisech, a pokud si ho vyzadam tak se cena navysi o dph .... v tom prvnim servise neverim ze by to prohodil, byl to první bavorák co tam servisoval, bezne tam jezdej lidi s feliciema a meganama, navic je to typek co servisuje auto tatovi nekolik let, tezko by to udelal schvalne, a v tom druhym servisu dela zas kluk od nas z vesnice,proste nepravdepodobný.......
-
- Klubové ID: 2451
Jak pise Dan td, s tim se da souhlasit a nejednou se to stalo nekteremu z mych zakazniku.Je to svinarna,ale doba je holt takova a lepe si to vzdy proverit,protoze se preci jen jedna o Tve penize.
Kooperace vyskladnovani,resp baleni funguje u kladek,lozisek,vyfuku atd....,ale u vodnich pump urcite ne,tedy 100% nevim o tom,ze by to takto fungovalo u Graf a Starline.
Par let zpet se mi neco podobneho stalo u hardy spojky a od te doby kazdy dil,ktery odesilam zakaznikovi,jeste prekontroluji (tedy pokud byla krabice rozlepena),abych predesel temto neprijemnostem,ktere se pozdeji spatne vysvetluji.
Rozhodne takova umrtnost vodnich pump neni normalni (za predpokladu pouziti dilu od renomovaneho vyrobce),zvlast vyrobce Graf jsem jednu dobu prodaval snad na cokoliv a az na vyjimku,vzdy bez problemu.
Kdyz by Ti to lezelo v hlave a chtel jsi mit nejakou jistotu,tak se Ti klidne v Kelly muzu zeptat kluku.
Kooperace vyskladnovani,resp baleni funguje u kladek,lozisek,vyfuku atd....,ale u vodnich pump urcite ne,tedy 100% nevim o tom,ze by to takto fungovalo u Graf a Starline.
Par let zpet se mi neco podobneho stalo u hardy spojky a od te doby kazdy dil,ktery odesilam zakaznikovi,jeste prekontroluji (tedy pokud byla krabice rozlepena),abych predesel temto neprijemnostem,ktere se pozdeji spatne vysvetluji.
Rozhodne takova umrtnost vodnich pump neni normalni (za predpokladu pouziti dilu od renomovaneho vyrobce),zvlast vyrobce Graf jsem jednu dobu prodaval snad na cokoliv a az na vyjimku,vzdy bez problemu.
Kdyz by Ti to lezelo v hlave a chtel jsi mit nejakou jistotu,tak se Ti klidne v Kelly muzu zeptat kluku.
-
- Klubové ID: 2451
Ahoj,
tak jsem si dnes na Tebe vzpomnel a zeptal jsem se kluku v AK.
Ze 4 prodavacu,co tam byli,o zadne zamene ci kooperaci mezi Starline a Graf (napr. jako u brzd Starline x LPR) ani jeden nevedel a jednohlasne tvrdili,ze je to blbost.Maximalne pry mohlo dojit k tomu,ze jim to nejaky machanik takto vratil a oni to nezkontrolovali a poslali dal,ale aby se to stalo 2x,to by byla asi echt nahoda.
Mej se.
tak jsem si dnes na Tebe vzpomnel a zeptal jsem se kluku v AK.
Ze 4 prodavacu,co tam byli,o zadne zamene ci kooperaci mezi Starline a Graf (napr. jako u brzd Starline x LPR) ani jeden nevedel a jednohlasne tvrdili,ze je to blbost.Maximalne pry mohlo dojit k tomu,ze jim to nejaky machanik takto vratil a oni to nezkontrolovali a poslali dal,ale aby se to stalo 2x,to by byla asi echt nahoda.
Mej se.
tak dekuju za informaci, tudíž ze mě udelal vola,skoda ze nemam zadny paragon a myslim ze mu beztak nedokazu co tam dal nebo nedal....
to by to musel podruhy delat on a ja stat u nej a v momente kdy tu pumpu vynda mu ji vyrvat z ruky a rict "ha!! posledně sem si objednal graf a ne starline, tak co tam dela tohle pane mechanik?"
((