taky o tom uvažuji. Viděl jsem, že to někdo má i vzadu - tak se ptám jestli to má nějaký větší efekt. Kvůli neho dám to asi nebude, protože co neubrzdíš to neukecáš.
řekl bych, že právě kvůli nehodám a idiotům na cestách...musel bych pohledat, ale tuším ,že se nedávno někde řešilo, že pokud budeš mít záznam z kamery, tak ti může docela pomoct při řešení...
to souhlasí. Vím, že pokud ten záznam máš, tak ti to pomůže, ale vzadu? Tam je to jasné - když tě bouchne zezadu, tak je to podle vyhlášky nedodržení bezpečné vzdálenosti.
Jeden známý to má v několika autech - snímá to vpředu i vzadu. Ve schránce spolujezdce je krabička s SD kartou, na kterou se to nahrává. Je to nahráváno i se zvukem ve voze (dá se vypnout)...
Taky hledam neco takoveho do aute, ale tohle je vsechno opicarna na sklo, rad bych neco na pevno, malyho, co nebude zabirat takovej vyhled a nebude jak pest na oko. Nekdo nejaky typ?
Mimochodem pokud umistite kameru tak aby snimala situaci za vama muzete s tim mit problem jelikoz nedavno kdesi rikali ze je to v rozporu se zakonem jelikoz tocite lidico sedi v tom aute.
výborný kamery nejen na obyčejný záznam do auta ale celkem na všechno možný jsou sady GoPro cena je samozřejmě trochu jinde, ale možnosti jsou celkem neomezený.
Ahoj, taky o kameře uvažuju.
Zatim mě ale odrazuje několik věcí.......
1. kam kameru umístit tak aby nebránila ve výhledu
2. jak je to s napájením? Tedy kudy mi pak povede případnej kabel?
3. existuje nějaká, která zaznamená vohnouta co mi to odře na parkovišti?
4. pak samozřejmě jak vybrat tu, která udělá použitelnej záznam