Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW 730d rv.1999

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Roberts
Klubové ID: 2057

#1 Příspěvek od Roberts »

Zdravím mám menší problém včera jsem z auta vyndal baterku a nabíjel jí a když jsem jí vrátil zpět tak auto jsem sice nastartoval ale cca po 10 vteřinách samo zhaslo.Tak bych se chtěl zeptat jestly vyndání baterky má na auto nějakej vliv jestly se třeba nepřepne do nějakého režimu nebo tak něco a popřípadě jak se to dá vyřešit.Předem děkuju za odpovědi.
loyd-krismas
Klubové ID: 3029

#2 Příspěvek od loyd-krismas »

A předtím jsi jak dlouho nejezdil? Jakou tam máš naftu a kolik? V těchto mrazech bývá nejčastější závada zamrznutí. Jinak po připojení baterie vše normálně funguje(kromě některých pamětí, které musíš znovu uložit).
vlastnemec

#3 Příspěvek od vlastnemec »

Mě klekla baterka v létě, naštěstí po návratu z dovolené. Když jsem startoval se slabou baterkou a startovací centrálou tak mi různě naskakovaly chyby, po dalším startu, se vše vymazalo. Tak jsem tomu nevěnoval pozornost, servisák mi říkal, jak prej maj čidla málo proudu tak to vyhazuje chyby.
Roberts

#4 Příspěvek od Roberts »

Nejel jsem cca 2 dny a nafty tam mám po skromnu takže se přikláním taky k verzi že mi to zamrzlo ale chtěl jsem se ujistit než s tím začnu něco dělat.Takže nemůže bejt v nějakým rezervním režimu nebo tak něco?
loyd-krismas
Klubové ID: 3029

#5 Příspěvek od loyd-krismas »

Bude to tou naftou, do nouzáku to nepadá.
Roberts

#6 Příspěvek od Roberts »

Děkuju za info
Odpovědět