Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
HOD zarovky
-
- Klubové ID: 2855
Zkušenosti nemám a osobně nejsem moc příznivce předělávání světel...
Nicméně, ty H7 co jsi poslal, jsou 100W a předpokládám, že světla máš dělané na 55W => pokud je instaluješ, budou produkovat více zrátového tepla, takže časem mohou poškodit paraboly / světla. PČR asi těžko bude zkoumat jestli tam máš tohle nebo ono. Ikdyž mi známej policajt říkal, že někde se právě zaměřují na lidi, kteří mají "divná" světla na starších autech.
Nicméně, ty H7 co jsi poslal, jsou 100W a předpokládám, že světla máš dělané na 55W => pokud je instaluješ, budou produkovat více zrátového tepla, takže časem mohou poškodit paraboly / světla. PČR asi těžko bude zkoumat jestli tam máš tohle nebo ono. Ikdyž mi známej policajt říkal, že někde se právě zaměřují na lidi, kteří mají "divná" světla na starších autech.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Klubové ID: 3086
Taky si ty žárovky chci objednávat.
Ale přesněji tyhle
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/hod- ... rovek-55w/
Nechci si kupovat 100W protože jak tady už psal hurvajs tak ti to zničí paraboly. Proto ty 55W a barvu 3000k nevypadá to na první oko jako xenon a svítivost dle výrobce to má mít 2300lm a klasickej halogen co si dáváš do světel by měl být něco do 500lm tak myslim že by to měl bejt kurevskej rozdíl. Já ač jsem četl co jsem četl tak si je objednám, protože kdyby to byly obyč žárovky jen tak nabarvený na modro či na žluto tak by asi prošli homologací a viděli by jsme je ve všech shopech
Ale přesněji tyhle
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/hod- ... rovek-55w/
Nechci si kupovat 100W protože jak tady už psal hurvajs tak ti to zničí paraboly. Proto ty 55W a barvu 3000k nevypadá to na první oko jako xenon a svítivost dle výrobce to má mít 2300lm a klasickej halogen co si dáváš do světel by měl být něco do 500lm tak myslim že by to měl bejt kurevskej rozdíl. Já ač jsem četl co jsem četl tak si je objednám, protože kdyby to byly obyč žárovky jen tak nabarvený na modro či na žluto tak by asi prošli homologací a viděli by jsme je ve všech shopech

-
Pokud by opravdu byla svítilost cca 4x vyšší, tak je to hezké. Osobně tomu moc nevěřím.Lucifer píše:...svítivost dle výrobce to má mít 2300lm...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
No a jestli naplníš žárovku xenonovým plynem tak by to mělo podporovat víc teplo měnit na světlo, u halogenky je okolo vlákna vakuum
já to chci zkusit nevěřim tomu ale že by to byly stejný žárovky, jak říkám když by to byly obyč žárovky co svítí taky do těch 500lm tak by asi dostali homologaci ne ? 
Ale myslim si že policajti nebudou asi řešit to když tam uviděj žárovky
protože furt je to žárovka a někteří blbci to poznaj jen když tam jsou startéry pro výbojky
a navíc po dlouhý jízdě budou ty paraboly a patice mít takovou teplotu že by mi to asi dost spálilo ruku takže to ani nepůjde vyndat 

Ale myslim si že policajti nebudou asi řešit to když tam uviděj žárovky

-
Tak jsem elektrikář tak toho něco trochu o žárovkách vim.
Ale je mi sto jasný, že když tu žárovku opravdu naplní tim xenonovym plynem tak to bude mít nárust svítivosti. Ale podle mě na tom něco bude protože to nemá homologaci jednak a navíc zatim jsem s někym mluvil o těch žárovkách a říkal že za to stojí že má sice 6000k ale že v tom neni v podstatě vidět rozdíl oproti nabastlenejm xenonům
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=90 viz tady strana č.7 tam jsme to řešili
Ale je mi sto jasný, že když tu žárovku opravdu naplní tim xenonovym plynem tak to bude mít nárust svítivosti. Ale podle mě na tom něco bude protože to nemá homologaci jednak a navíc zatim jsem s někym mluvil o těch žárovkách a říkal že za to stojí že má sice 6000k ale že v tom neni v podstatě vidět rozdíl oproti nabastlenejm xenonům

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=90 viz tady strana č.7 tam jsme to řešili

policajt si muze myslet co chce. normalne mu staaci rict, at se de bodnout, kdyz uz tomu kulovy rozumi.
jo a naplneni obycejny vlaknovy zarovky xenonovym plynem opravdu svitivost nezvysi. mozna by ale neskodilo zjistit prikon hod zarovky s deklarovanejma 55W, protoze sem toho nazoru, ze pri minimalnich vyvojovych nakladech se musi napatlani baňky na modrou/zlutou nekde jinde oblozit, aby to zakaznika potesilo. a 100W verze s napsanejma 55W, tak bych to teda resil ja...
jo a naplneni obycejny vlaknovy zarovky xenonovym plynem opravdu svitivost nezvysi. mozna by ale neskodilo zjistit prikon hod zarovky s deklarovanejma 55W, protoze sem toho nazoru, ze pri minimalnich vyvojovych nakladech se musi napatlani baňky na modrou/zlutou nekde jinde oblozit, aby to zakaznika potesilo. a 100W verze s napsanejma 55W, tak bych to teda resil ja...
-
Mě se těch 500lm zdá také málo. To by to vůbec nesvítilocaknakis píše:Klasická H7 má svítivost minimálně (zákonem dáno) 1500 lumenů, většinou to ale bývá více...

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex