Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

abs vrní když nemá

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mishak

#1 Příspěvek od Mishak »

Mám takovej podivnej problém. Respektive něco podobnýho se mi dělo i na jiným autě, ale tam o ABS stejně nestojím, tak jsem ho odpojil:)
Všiml jsem si, jak začalo ráno trochu klouzat, že mi přestalo do rychlejšího rozjezdu kecat ASC a při ostrým brždění ABS (možná se mi to jenom zdá, přece jenom tolik zase na mých cestách ještě nikde neklouže, spíš pocit) Ale dnes se mi při jenom lehoučkým brždění dost vztekle rozvrněla ABS pumpa a po vteřine zase přestala. Někdo tip, kde hledat problém?

E36 320i coupé n.r.:10/96
vsemick

#2 Příspěvek od vsemick »

Boha jeho..neblbni. ABS se u auta téhle hmotnostní kategorie rozhodně vyplatí. A k té pumpě, nejdřív neškodí vyměnit kapalinu a komplet odvzdušnit.Je to nejlevnější čím se dá začít a přinese to nejvíc (pokud není zrovna samotná pumpa v háji) A jestli bys to dělal poprvé tak to raději svěř servisu.
Birkoff

#3 Příspěvek od Birkoff »

Mě tohle dělalo když bylo jedno z čidel ABS na odchodu. Postupně se to zhoršovalo až se rozsvítila kontrolka a čidlo bylo mrtvý. Trvalo to asi měsíc.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

JJ poukazuje to na některé špatné čidlo ABS
Mishak

#5 Příspěvek od Mishak »

odpojil jsem ho na jinym autě...o cca dva metráky lehčim a hlavně je jen na blbnutí a na nic jinýho:) na ty čidla se podívám. Díky za tip.
martan

#6 Příspěvek od martan »

Přesně jak píše Birkoff, mám stejnou zkušenost, odcházející čidlo ABS.
Odpovědět