Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Momenták
-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Tak předpokládám, že to má být na auto, čili 6-30 je blbost. Vše se odvíjí od toho co vše s tím chceš dotahovat... Pokud to má být takovej uni momenťák do dílničky tak vem něco okolo 30-200 Nm, ideálně pak ještě jeden na menší momenty, kterej se hodí na jemnější aplikace. Značku ti neporadím, ale i levnej českej ATX ti poslouží bez problému.
- Jamall
- Klubové ID: 2933
taky používám obyč. z Baumaxu. V akci mě stál 300kč. Asi sotva bude kalibrovaní, ale pár deko navíc se prd stane. Vydrží opravdu strašně moc. V podstatě to samé, jako jaké koliv jiné lepší nářadí.
První momenták jsem popravil, když jsem neměl ponětí o sílách. Za pomocí 2metrové tyče, když jsem povoloval hlavní matku náboje na fiestě, zaaretovanou dlátem do závitu. Převod vydržel levou zadní, ale oříšek mi amputoval kostku na kterou se nasazuje...teď se tomu už jenom směji, co jsem to byl za hovado, ale já tu matku chtěl hrozně moc dostat dolu a nic lepšího po ruce nebylo. A matka? Ta tam zůstala. V servisu si mechanik amputoval stejným způsobem jezdec na komunistickém nářadí.
První momenták jsem popravil, když jsem neměl ponětí o sílách. Za pomocí 2metrové tyče, když jsem povoloval hlavní matku náboje na fiestě, zaaretovanou dlátem do závitu. Převod vydržel levou zadní, ale oříšek mi amputoval kostku na kterou se nasazuje...teď se tomu už jenom směji, co jsem to byl za hovado, ale já tu matku chtěl hrozně moc dostat dolu a nic lepšího po ruce nebylo. A matka? Ta tam zůstala. V servisu si mechanik amputoval stejným způsobem jezdec na komunistickém nářadí.
inac tu som nasiel momentaky za celkom fajn ceny
moj 28-210 tam stoji 23eur a ja som dal za nho cca 30
http://www.kovonastroje.cz/sk/Auto-moto ... a-hlavice/

http://www.kovonastroje.cz/sk/Auto-moto ... a-hlavice/