Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Oprava original radia

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
balda88
Klubové ID: 1719
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od balda88 »

Mam takovy dotaz, mozna se to tu uz resilo, ale nemuzu nic najit. Mam original radio z E36 na CD a potreboval by jsem tam hlavne vymenit CD mechaniku - umi tam pripadne nekdo nacpat mechaniku na MP3? Postacim si i s normalni mechanikou. Dale nefunguje jeden radek svisle tak ten bych tak potreboval taky vymenit, ale spise me trapi ta mechanika. Nevi nekdo o nekom kdo se ti zabyva?
Mishak
Klubové ID: 2854

#2 Příspěvek od Mishak »

mechaniku bych zkusil v první řadě vyčistit. A mechaniku na MP3 tam nedáš. není to jenom o mechanice. Šlo by to čistě teoreticky, ale je to projekt tak na tejden full time a sám to těžko uděláš a ty lidi, který znám, co by to uměli, tak ty nezaplatíš:) A s tim displayem. Bude tam asi v háji taková vodivá guma mezi displayem a tišťákem...ale to jenom hádám, neviděl jsem to.
johnyfly1

#3 Příspěvek od johnyfly1 »

som cital na nete ze na tych novsich radiach na cd v e36 asi dvom uzivatelom precitali Mp3...neviem co s tym robili ale vraj im to slo... :roll:
uda
Klubové ID: 1207

#4 Příspěvek od uda »

u techto rádií s e36 na CD je strašný problém s displejem.kazde 2 ho má v hajzlu.poradím ti jednu věc.nez shánet novou mechaniku a opravovat displej( výmena za druhej) kup si toto s odkazu .cena se mi zdá v poho a je NOVÉ!!!!!

http://aukro.cz/autoradio-bmw-3-e36-5-e ... 18201.html
TM

#5 Příspěvek od TM »

Mám s CD mechanikou v origo rádiu na E36 podobný problém, CD prakticky nečte. Říkal jsem si právě, že to někdy zkusím vyčistit, zatím jsem se k tomu ještě nedostal. Máte s tím někdo zkušenosti - jde rádio rozumně rozebrat a skutečně vyčistit, nebo jste zkoušeli nějaká čístící CD?
Lucifer
Klubové ID: 3086

#6 Příspěvek od Lucifer »

Podporuje ti to rádio CD měnič ?

si kup tohle
http://www.stualarm.cz/produkt/55usbpg0 ... thread2549
Odpovědět