mam na aute cca mesic stavitelny sportovni podvozek a ted jsem si vsimnul, ze zadni pruziny jsou pomerne dost stlacene (viz. fotky) a ze se jednotlive zavity o sebe odiraji. Zda se mi, ze takhle ta pruzina vlastne skoro nema cim pruzit..
Prodejce mi tvrdi, ze je to naprosto normalni - jakou s tim mate zkusenost?
btw. jedna se o 328 E36 cabrio.. To ma zrejme tezsi zadek nez ostatni modely, takze si rikam jestli problem taky neni v tom, ze vyrobce to na nej nedimenzoval..
No já to měl u Weiteců taky tak na předku.............Ale až po 3x nahřátí autogenem .Podle toho soudím že to tak asi bejt nemá.
Nicméně musím říct i přes to jaká to byla s tím autogenem prasárna tak to fungovalo naprosto v pohodě,na pěkný silnici opravdu paráda.Pravda že to bylo trošku tvrdší no
Paveld: diky za info - HR je slusna znacka, tudiz u nich predpokladam ze to tak ma byt.. Muzu se jeste zeptat na jakem aute (coupe, sedan, kombi, cabrio?
HR ma taky hlavne ale progresivni pruziny kdy je cast zavitu namackana tesne na sebe , a druha polovina je volenji od sebe ale na sobe nelezi aspon by nemeli
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Je to na e36 coupé 320i. Nejsem si jistý že ty moje HR jsou progresivní. Tvar mají stejný jako origo, ne tak jak je na tý fotce (že je část zmáčklá a část ne u pružin vyndaných z auta).
jako je to klidne mozny ze mas obyc koukal sem sem jak to mam u me , a mezi kazdym zavitem pruziny mam tak 0.5 cm mezirku a navrchu asi tak 1 cm na poslední kazdopadne u stelovacich podvozku se todle stava na tzv. komfortni pruzine kde to nevadi , jelikoz pak je tam je dal normalni pruzina , ale to ze auto pruzi na jednom zavitu me logicky proste prijde divný ...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance