Zdravím pánové,
netušíte někdo prosím jestli jde nastavit u E90 vyšší intenzitu denního svícení?
Ještě jeden dotaz ke světlům. Když mám zaplé světla na automat, tak nevím proč, ale i když je světlo svítí xenony. Měl jsem za to, že by to mělo fungovat tak, že: světlo=AE, tma AE+xenon
Za rady předem dík
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Denní svícení E90
pokud mas auto pred faceliftem, tak tam z vyroby denni sviceni neni, u techto aut AE k dennimu sviceni upravit nejdou, dalsi info najdes tady na foru, pokud budes hledat
automaticke rozsveceni svetel u pred face: svetlo=nic nesviti, tma=potkavacky
v idrive mas asi zvoleno, ze se maji svetla porad, jde to zrusit. pokud nemas idrive, tak asi pres BC
v idrive mas asi zvoleno, ze se maji svetla porad, jde to zrusit. pokud nemas idrive, tak asi pres BC
Ok díky projdu forum. Mám asi před faceliftem (2007) tedy pokud vím, jediný FL přišel až koncem 2008. Díky za odpověďSelix píše:pokud mas auto pred faceliftem, tak tam z vyroby denni sviceni neni, u techto aut AE k dennimu sviceni upravit nejdou, dalsi info najdes tady na foru, pokud budes hledat