Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

automat e38 730D

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vajgl

#1 Příspěvek od vajgl »

Zdar,mám svojí 730D asi 3 měsíce a dneska mě začal zlobit automat.. na tacháči má čerstích 200t (bez servisky) aje stav auta tomu tak nějak odpovídá. Je jasný že jsem hned nechával měnit oleje, vytek jak jinak než pěknej hegeš ale je mi divný že jsem někde čet ze výměná náplň je asi 4,5l a mě tam prý dal 6.. může mu to uškodit kdyby ho tam bylo moc? slyšel jsem že se ten olej taky dost rozpíná. dneska asi dva měsíce od výměny mi začal děsně škubat na jedničku. Je to jen když zařadím D a prutčejc se rozjedu tak se to jakoby pozvolnějc rozjíždí a pak to trhne... když nevyřadím a zkoušim to znovu tak se to už nestane... jinak řadí jak má. může to být třeba tím olejem? že je tam velkej tlak? dík za rady
vajgl

#2 Příspěvek od vajgl »

tak auto jsem nechal trochu vystydnout a zase řadí a rozjíždí nádherně... zapoměl jsem říct že dneska byl myslím první den kdy bylo horko a najel jsem hodně km v kuse.. nevíte někdo čím by to mohlo být? byly to takoví kopance že na čtěrku podhrábly i kola
Odpovědět