Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 r.v. 2001 na co pozor!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MUF_IV

#1 Příspěvek od MUF_IV »

Ahoj,

mám dotaz. Chtěl bych koupit sedana E39 530D r.v. 2001, poměrně hodně aut je s automatickou převodovkou a nalítáno cca kolem 200 - 300 tkm. ptám se tedy má smysl v tomhle ročníku automat? popřípadě jsou nějaké různé typy automatických převodovek a dá se nějak poznat že je automat před smrtí? :) Mám to samý ale manuál takže kdyby někdo poradil, chtěl bych promést o víkendu Prahu.. máte někdo typ?
Kulo

#2 Příspěvek od Kulo »

ahoj, ja som kupil tohto mazla r.v.01 automat na tahaku je 200. Ja som presedlal z Audi takže maximalna spokojenosť. Chyby čo mam ja su že klakson mi netrubi ako BMW ale ako trabant, potom predne hmlovky nesvetia, nefunguje jeden parkovaci snimač a lave spetne zkladlo sa nenaklapa + vysipani displej na radiu. Po motorickej stranke automat šlape v pohode ( automat ohodnotil kamarat čo ma zmaknute bmw ale nikdy nevieš čo sa može stať ) potom ma seru veci že mi tečie olej (neviem skade) a dnes mi nechcel natočiť ( bol som na wapke a nechcelo sa mu proste ) snaď niečo zaujimave čo sa hodi
Odpovědět