Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Načtení budíků

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
liza

#1 Příspěvek od liza »

Věděl by někdo, jestli jde načíst ze starý řídící jednotky nájezd kilometrů do budíků? Při koupi v autě byly budíky, který nepočítaly nájezd. Takže jsem sehnal nový funkční, ale ted mi jde o to, kde to načíst, a jestli to vůbec lze. Mám E36 m42. A ještě kde v autě je přípojka na diagnostiku? Je to tam kde se resetují budíky při výměně oleje?
jarda
Klubové ID: 1426

#2 Příspěvek od jarda »

Synchronizovat s řídící jednotkou to podle mě nejde, rozhodně ne origo diagnostikou.. Potřebuu to samé na ISu a došel jsem k závěru že nejjednodušší bude nechat budíky nastavit za litr u nějaké firmy která je přetáčí.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Kami1
Klubové ID: 2167

#3 Příspěvek od Kami1 »

podle mě to jde, v carsoftu s převodníkem s číny se mě ta možnost zobrazuje, ale nezkoušel jsem to

přípojka je tam, jak píšeš
johnyfly1

#4 Příspěvek od johnyfly1 »

toto iste riesim aj ja a dost dlho
na e46 to ide cez scanner no e36 sa nechyta...
jedine vycitat s riadiacej alebo ews kilometre a nejakym tacho programatorom ich zapisat do budikov...
uz to riesim dlho a nik sa nechce ozvat kto staca kilometre...a to potrebujem len sychronizovat a nie stacat cele auto :cry:
Odpovědět