Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dálkový centrál z dolej-olej

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
liza

#1 Příspěvek od liza »

Ahoj nejsem si jistý stou stránkou, ale vím, že tu byly odkazy na Fx a další. Stránka asi dále už nefunguje, tak nevím komu napsat o radu. Nepřišel jsem na to, jestli do klíče se dávají baterky? Z prvu mi centrál fungoval bezproblému a hodně z dálky se auto zamklo, po cca půl roce jsem musel jít blíž a ted cca po roce vůbec neodemknu přitom modrá ledka zlehka svítí. Poradí někdo co stím, ted odemykám přes klíč, což mi moc nevyhovuje.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Leveler »

Jasně, že se tam dávaj baterky.
jarda

#3 Příspěvek od jarda »

Jestli se nemýlím tak dva kusy cr1204, taky mi vydrží tak půl roku. Vyšroubuješ šroubek, klíč se rozpadne na dva a bude ti vše jasné..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
liza

#4 Příspěvek od liza »

Kdyby tam byl šroubek tak se ani neptám, ale já to mám jako lepený a nebo zacvaknutý. Bohužel žádný výlisek nebo kam bych píchl něco ostrého tam není. Jako přišlo mi to logický, že tam musí být baterka ale než něco zničit, radši jsem se zeptal. Jinak hledal jsem a k tomu jsem nic nenašel :wink: Zítra vyměním a napíšu. Půl roku jo?! Není to nějak málo? :)
jarda

#5 Příspěvek od jarda »

Aha, tak máš asi novější typ bez šroubku.. s tím nemám zkušenosti, ale baterky v tom být musí, takže hrr na ně ;)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
liza

#6 Příspěvek od liza »

Tak jsem to nožem opatrně vykuchal, opravdu tam byly 2ks baterii, ale netrefils. Jsou tam 2ks CR 2016 3V :lol: :lol: :lol: Zítra koupím a snad bude vše fungovat jako za starých časů :) díky
Killca

#7 Příspěvek od Killca »

ty novejsi typy bez sroubku se oddelavaji nehtem, u klice v krabicce byl dycky navod, z jake strany a jak zabrat, aby to slo jednoduse
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
liza

#8 Příspěvek od liza »

Killca píše:ty novejsi typy bez sroubku se oddelavaji nehtem, u klice v krabicce byl dycky navod, z jake strany a jak zabrat, aby to slo jednoduse

No tak krabička nevím kde je, ale nehtem bych to asi nedal. Měl jsem problémy i nožem :wink:
liza

#9 Příspěvek od liza »

Tak a aby tohle vlákno bylo kompletní, až to někdo bude hledat jako já. Tak baterky stojí 1ks 40Kč :wink:
Tobin

#10 Příspěvek od Tobin »

liza píše:Ahoj nejsem si jistý stou stránkou, ale vím, že tu byly odkazy na Fx a další. Stránka asi dále už nefunguje, tak nevím komu napsat o radu. Nepřišel jsem na to, jestli do klíče se dávají baterky? Z prvu mi centrál fungoval bezproblému a hodně z dálky se auto zamklo, po cca půl roce jsem musel jít blíž a ted cca po roce vůbec neodemknu přitom modrá ledka zlehka svítí. Poradí někdo co stím, ted odemykám přes klíč, což mi moc nevyhovuje.

Stejný centrál s dvěma ovladači mám už dva roky.Teď mi jeden odešel
a marně se snažím spojit s prodejcem abych dokoupil a naprogramoval další. Neví někdo jestli se dá naprogramovat ovladač z jiného DO ?
Odpovědět