dobry den, chci se zeptat jestli nemate nekdo kontakt na cloveka/firmu co za normalni peniz opravujou alu kola? dovezl jsem si e34 na 17" ale jsou celkem ve strasnym stavu (ve dvou pneu byl hrebik a sroub) proste se o to pan celkem staral... na pristi sezonu sice budu kupovat jiny kola ale tak na dojeti letoska bych si tam ty 17ctky jeste dal...
jsem z ceskych budejovic, a kdyz uz sme u toho jak se to sakra da napsat pod jmeno, kdyz sem si v profilu vyplnil "podpis" tak se nikde nezobrazuje ikdyz sem zaskrtnul ze chci zobrazovat podpis pokazde?
EDIT: dobry to mesto uz mam, ale porad se mi nezobrazuje podpis
MattyX píše:neplatiči nemohou mít podpis , ale to jiná věc tak to pošli bergosovi do OVY a nebo ti poradí třebas někdo někoho u vás poblíž
no, to je celkem dalka ze bych se mozna projel... kazdopadne diky, kolik takova celkova oprava kol muze stat? aby me to pak nevyslo cenove na novy zas tak hezky nejsou
tak voe PPL nevím kolik to vychazí ale je to nějak 700 za poštu ? tak záleží co chceš , většinou se lak pohybuje tak 4000 ,- za sadu popřípadě jestli jsou křivé a oparkované tak to je pak už individualni u toho kdo ti to dela pac tydle prace vestinou nejdou ocenit ... nekdy 500 nekdy 800 a nekdy 1500 taky za kolo
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance