Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Diagnostika Cartrend OBDII

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Koovi
Klubové ID: 2281
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Koovi »

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s diagnostikou Cartrend OBDII. Je to tedy diagnostika přímo s koncouvkou na konektor OBDII. Potřeboval bych tuhle diagnostiku pro zjištění chyb u E36 r.v. 1995. Koupil jsem si adaptér z kulaté 26 pinové zásuvky na OBDII. Když dám scanovat chyby část programu projede, ale na konci před samotným krokem, kdy by se měly pročítat chyby to napíše LINK ERROR. Nevíte jestli by se mohlo jednat o vydný kus diagnostiky, vadnou redukci z 26 pinu na OBDII, nebo prostě tahle diagnostika není schopna přečíst chyby staršího auta, které není z výroby vybaveno právě tou OBDII koncovkou?

Díky
eldat
Klubové ID: 1835

#2 Příspěvek od eldat »

Dneska jsem ji koupil, zítra se jdu na to podívat. Co se týče e36, tak nevím nevím, protože v dokumentaci je napsáno, že diagnostikuje auta na benzín od r.v. 2000 a na naftu od r.v. 2003. Jestli se chceš stavit a vyzkoušet to, tak není problém (po předchozí domluvě). Budeš potřebovat jen tu redukci na 16pin konektor.
604 540 599
Odpovědět