Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
TDS - turbo
Ahoj, potřeboval bych poradit.
Nechal jsem repasovat turbo, ale od té doby auti nejede jako před tím. Tak jsem ted´ jen tak zkoušel odpojit hadici ,která vede z intercooleru do EGRka(Před EGRkem) a fouká mi tam nevím jaké barvy kouř.. Tak se chci optat jestli to tam fouká i vám nebo opět propouští turbo.. což by bylo na reklamaci... Myslel jsem totiž,že tam musí jít jen čistej vzduch.. DÍKY za každé info!! Eště dodám, že zároveň s turbem jsem tam dal sportovní vložku filtru od K&N.
Nechal jsem repasovat turbo, ale od té doby auti nejede jako před tím. Tak jsem ted´ jen tak zkoušel odpojit hadici ,která vede z intercooleru do EGRka(Před EGRkem) a fouká mi tam nevím jaké barvy kouř.. Tak se chci optat jestli to tam fouká i vám nebo opět propouští turbo.. což by bylo na reklamaci... Myslel jsem totiž,že tam musí jít jen čistej vzduch.. DÍKY za každé info!! Eště dodám, že zároveň s turbem jsem tam dal sportovní vložku filtru od K&N.
To mě napadlo taky a právě proto jsem to zkoušel rozdělat ještě před coolerem a tam to funí taky, sice o neco méně, ale taky. Skoro jak z vejfuku..
Taky jsem ještě zkoušel jestli chodí klapka na turbu a ta sama chodí,ale když jsem auto nastartoval a zkusil ho vytočit do cca 3000ot jestli se hne ta tyčka co vede od membrány, tak se ani nehla, je to správně?? A taky se mi zdá,že z toho turba slyším jakési chrujení..
Taky jsem ještě zkoušel jestli chodí klapka na turbu a ta sama chodí,ale když jsem auto nastartoval a zkusil ho vytočit do cca 3000ot jestli se hne ta tyčka co vede od membrány, tak se ani nehla, je to správně?? A taky se mi zdá,že z toho turba slyším jakési chrujení..
Aha, já myslel, že todle je váha vzduchu (na obr. díl č.1) : http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/T ... ow_sensor/
A to kolik to tlačí změřím na diagnostice?
A to kolik to tlačí změřím na diagnostice?
Já měl za to,že turbo má správně tlačit okolo 0,8bar aspoň sem to tu někde vyčetl, což na volnoběch tlačí, ale nikde se neudává jaký má mýt hodnoty při zatížení..Mirda328 píše:povolil sis ten wastegate??? na volnobeh to nemuze mit tolik, behem par vterin si ho zase popravis budes li tlacit 1.8atm, uz jsme ti to psal
Když to teda povolim abych snížil ten max. tlak tak snížím i ten min.?
Jo a eště důležitá otázečka, když bych se chtěl podívat jestli se vůbec ta tyčka od wastegatu hejbe, natlakuje se to na neutrál při vyšších otáčkách?
než jsem dal auti na seřízení tak jsem tam dal sportovni vložku filtru K&N a nic,ba naopak to jelo hůř,zřejmě tam šlo víc vzduchu a váha to nezaregistrovala, dál jsem pro jistotu vykuchal zachytávač pevných částic,kdyby byl přicpanej-nezdál se,ale uz při této úpravě auti jelo lépe od spodu a navic má takový hlubší zvuk a nečudí! Po seřízení předvstřiku auti jelo taky o dost líp,ale pořád to nebylo ono.Dala se teda nová váha vzduchu a vše je OK!
podle mně c. 14 je snímač plnícího tlaku
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/T ... _duct_agr/
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/T ... _duct_agr/