Ahoj
Chtěl jsem si aktivně namontovat HF Parrot a po zkušenostech z jiných montáží jsem si vtipně dopředu koupil most pro připojení Parrota (redukce za kostky na DIN a zase zpět).
No a po vyndání "rádia" (rozuměj HW v palubce s 4:3 displejem) jsem zjistil, že ona očekávaná "kostka" se nekoná a jsou tam nějaké těžce atypické konektory.
Takže otázka je nasnadě:
- je tam někde ona "kostka" schovaná? Nešel jsem tu na fóru zmínku, že snad je samotné rádio schované někde vzadu, ale netuším kde a samozřejmě rovněž netuším, zda je připojeno standardní "kostkou" či nějakým jiným konektorem.
A poslední info - jedná se o BMW 530d e39 1999 Touring
Dík za pomoc!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BT HF Parrot v kombinaci s navi 4:3
Jj, přesně tak.
konektor je pod plastíkem, který je na podlaze v kufru, dále od pátých dveří. Jen je tam trošku málo místa, takže jsem musel celý BT modul protáhnout až do levé kapsy, kde je navi a changer.
Největší bžunda byla protahování kabelů dopředu - připojení mikrofonu a ovládacího modulu. V podstatě jsem musel rozebrat levou část auta a levou a střední část palubky.
Ale nakonec jsem to zmáknul a dneska Parrot už vesele parrotuje...
konektor je pod plastíkem, který je na podlaze v kufru, dále od pátých dveří. Jen je tam trošku málo místa, takže jsem musel celý BT modul protáhnout až do levé kapsy, kde je navi a changer.
Největší bžunda byla protahování kabelů dopředu - připojení mikrofonu a ovládacího modulu. V podstatě jsem musel rozebrat levou část auta a levou a střední část palubky.
Ale nakonec jsem to zmáknul a dneska Parrot už vesele parrotuje...