Tak třeba ty kovové příchytky u nich vychází okolo 17kč/kus!!! V BMW to samé okolo 3kč/ks, nevím teda po kolika kusech je balení ale to je celkem jedno ten rozdíl mi příjde otřesný.
Nevím, ale já jezdím do Olomouce a všechny objednávky vyřizuju buďto telefonem pokud se jedná o jeden-dva díly nebo pak mailem pokud jde o více dílů + ještě telefonicky někdy potvrdím. Pokud není skladem většinou max do 2 pracovních dnů to tam mají
Většinou jsem skladem na dílech nic nesehnal, ale objednají ti to rychle. Některý příchytky k Mkovým otěrovým lištám jsem objednával po kusech, ale nevím jestli je to to stejné jako příchytky tapece.
Já je kupoval v horimexu v Ol. a měli jeskladem, sice nejdřív nechápali co vlastně chci, mysleli, že jsem si přijel vybrat nové BMW, ale nakonec vše dobře dopadlo... Stojí to tam pár kaček.
Bral jsem je tenhle týden v Plzni v Inveltu. Napsal jsem email, co potřebuju a kolik chci kusů a druhý den byly na prodejně. Balíček přišel asi po 50ti, dali mě kolik jsem měl objednáno 20ks = 70Kč