Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 malý kaslík

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Roumen
Klubové ID: 2747

#1 Příspěvek od Roumen »

Zdar ... zajímalo by mě, jestli vám stačí velikost a prostor v kaslíku u E36? Tříca ho má obrovský a na 36ce je takovej malej chcípák. Tady to soudruzi z říše nějak nedomysleli. Běžné věci se tam vejdou a jak je malý, musí v něm prostě pořád být tak nějak uklizeno, jinak po otevření všechno prostě vypadne ..
Kail
Klubové ID: 1612

#2 Příspěvek od Kail »

Velký problém.Ale máš to pořád ještě dobrý,mně po otevření upadne celej kaslík...
martas11
Klubové ID: 2434

#3 Příspěvek od martas11 »

Zdarec.Ten katlík je fakt celkem o ničem.Celkově e36 má ty odkládací prostory slabší.Měl jsem kdysi dávno e30 a ten byl v pohodě,pak jsem ho jednou otevřel a upadl.Tenkrát celkem problém ho sehnat.
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ROBi »

Mě v e36 docela chybí nějaký držák na pití :D jak to řešíte? když teda pominu z Meka ten červenej, co se chytá u okna :D
Spatty
Klubové ID: 1867

#5 Příspěvek od Spatty »

no to me povidej :D ja sem to jednou odlozil vedle rucky jak sou ty maly prihradky pak sem lehce pridal plyn a kafe bylo vsude :/
michal09
Klubové ID: 1407

#6 Příspěvek od michal09 »

Kasltík mi nevadí, nevozim tam žádnej bordel azbytečný věci, takže mě nevadí že je menší... Co se týče odkládání pití, tak to řeším jednoduše, sklopím si loketní opěrku co je na zadních sedadlech, ta má v sobě po vysunutí držáky na pití, tak to dávám do nich. Je fakt že se člověk musí za pitím otočit, ale je to furt lepší než to pití cpát všude jinde...
boby06

#7 Příspěvek od boby06 »

Za dvanacet s DPH. origo v BMW drzak na dva napoje .Pohoda luxus. a je to do kazde 36. montaz jednoducha jak facka.

http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ents_tray/
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od xSAFA »

Kafe apod piju vyjímečně tudíž v autě vůbec a jinak mívám petku proto - neřeším

Co se malého kastlíku týče, dávám tam doklady, pouzdro s CD a pak snad nějaké drobnosti... Takže problém v něm nevidím :)

Kdo má potřebu vozit nějakou výbavu toaleťáků a různých serepetiček tak není nic jednoduššího než si koupit nějakou tu brašnu na suchý zips do kufru ;)
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od xSAFA »

boby06: dobrý akorát mi to umístění příjde docela tragický... Pod loketkou zastrčeny to znamená zvedat ji když tam chci dat kafe a davat dolu když se chci s kelímkem opřít... Navíc v tomto místě mám spoustu drobností jako drobné, žvejkajdy, modul GPS... To se mi víc líbí ten držák co se montuje do přihrádky... Ale zase se natahovat přes cely auto...
michal09

#10 Příspěvek od michal09 »

boby06 píše:Za dvanacet s DPH. origo v BMW drzak na dva napoje .Pohoda luxus. a je to do kazde 36. montaz jednoducha jak facka.

http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ents_tray/
To je sice fajn, ale má to 2 ale...
1.) dost lidí má loketku, takže by se Ti tam stejně žádnej kelímek nevešel
2.) Přijdeš o úložnej prostor, kterýho v e36 neni moc, kvůli dvoum držákům na pití, který využiješ max jednou týdně...

O ceně ani nemluvím. Pokud toužíš po držáku pití do e36, sežeň si ten držák od McDonalds a stříkni ho do černa, v lepším případě ho děj počalounit černou kůží a není co řešit :P
boby06

#11 Příspěvek od boby06 »

super. 3 lidi. 3 nazory. ja ho mam pod loketkou. spokojenost. umim loketku v pripade i zvednout :) uloznej prostor na kraviny u me netreba. Nemam z auta sklad. Cena? Mam bmw........komu vadi ceny je tu skoda klub.
zdar nazdar....... :)
michal09

#12 Příspěvek od michal09 »

boby06 píše:super. 3 lidi. 3 nazory. ja ho mam pod loketkou. spokojenost. umim loketku v pripade i zvednout :) uloznej prostor na kraviny u me netreba. Nemam z auta sklad. Cena? Mam bmw........komu vadi ceny je tu skoda klub.
zdar nazdar....... :)
Taky jsem párkrát zkusil loketku zvednout, taky to umím, ale nejde o zvednutí, ale o to že když tam máš pití, musíš jí mít zvednutou, dokud to pití nevypiješ a to mi příjde nepraktický, kor když jsem zvyklej mít opřenej loket v 95% jízdy... :wink: Taky nemám z auta sklad, ale někam musim dát telefon, peněženku, cigára a podobné maličkosti. Jsem zvyklí když sedám do auta vyndat všechny věci z kapes a jedena přihrádka pod klimou mi bohužel nestačí... :wink: Co se ceny týče, taky mám BMW, takže s tím problém nemám, ale radši utratím 1200,- za 1001 užitečnějších a praktičtějších věcí než držák na pití, kterej mě značne omezí... :D Takže asi tak... :wink:

Škoda klub už radši ani nekomentuju... :roll:
Roumen
Klubové ID: 2747

#13 Příspěvek od Roumen »

v podstatě je asi pravda, že auto není trezor. Nicméně, když na chvilku někam jdu z auta, třebas jen na 5-10 min, třeba i druhý telefon, rádio, cigára apod si do toho kaslíku dávám. Ale když už tam je obal na CD a pár drobností, občas se neubráním tomu, že po otevření to na mě ten kaslík prostě vychrstne. Držím se zásady vyndavat z auta při odchodu všechny věci. Ve středovém prostoru nenechávám ani tit-tac, ani kryt na brýle, prostě nic, co by mohlo ty kokina donutut rozbít okno. A potom ten větší kaslík smysl má, když v autě chcete nechat věci, které nejsou drahé a zavřít je tam. Nicméně, s tou velikostí stejně asi nic nenaděláme.
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od ROBi »

Někde jsem viděl držák na pití, co byl místo levého výdechu větrání před spolujezdcem. To asi nebude origo, že? Vypadalo to docela dobře a nevypadalo to jako kýč.
KeyJey
Klubové ID: 2066

#15 Příspěvek od KeyJey »

Ja mam drzak piti a zaroven trochu toho prostoru uloznyho vyresenej timhle:

http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... rtition-3/

ale je to jen pro auta bez loketky, vyplni se tim prostor na stredovym tunelu pred zadni sedackou.
///Mates
Klubové ID: 1845
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ///Mates »

Má to tady jeden člen v 323i coupe :wink:

Obrázek Obrázek
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

To bude asi Iceman, ne? To je držák z A.T.U., stál asi 150 nebo 250 Kč, ptal jsem se ho na něj.
///Mates
Klubové ID: 1845
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ///Mates »

Fx píše:To bude asi Iceman, ne? To je držák z A.T.U., stál asi 150 nebo 250 Kč, ptal jsem se ho na něj.
:palec: jak říkáš, dobrej postřeh :)
Cawba
Klubové ID: 2034
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Cawba »

KeyJey Muzes nam to vyfotit? Vubec mi neni jasny, kam a jak to patri. Diky :oops:

Jinak ten kastlik je docela tragickej, mam tam baterku, nabijecku na tel., red bull posledni zachrany :D a nejaky papiry a stejne se to na me vzdycky vysype a nejde to ani rozumne poskladat. :?
Holt v te dobe se na nejaky odkladaci prihradky, kterych je v novych autech miliony nehralo.
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ROBi »

Taky by mě zajímalo, jak to vypadá, nějak nemám moc představu :/
Odpovědět