Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 malý kaslík
-
- Klubové ID: 2747
Zdar ... zajímalo by mě, jestli vám stačí velikost a prostor v kaslíku u E36? Tříca ho má obrovský a na 36ce je takovej malej chcípák. Tady to soudruzi z říše nějak nedomysleli. Běžné věci se tam vejdou a jak je malý, musí v něm prostě pořád být tak nějak uklizeno, jinak po otevření všechno prostě vypadne ..
-
- Klubové ID: 1407
Kasltík mi nevadí, nevozim tam žádnej bordel azbytečný věci, takže mě nevadí že je menší... Co se týče odkládání pití, tak to řeším jednoduše, sklopím si loketní opěrku co je na zadních sedadlech, ta má v sobě po vysunutí držáky na pití, tak to dávám do nich. Je fakt že se člověk musí za pitím otočit, ale je to furt lepší než to pití cpát všude jinde...
Za dvanacet s DPH. origo v BMW drzak na dva napoje .Pohoda luxus. a je to do kazde 36. montaz jednoducha jak facka.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ents_tray/
-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Kafe apod piju vyjímečně tudíž v autě vůbec a jinak mívám petku proto - neřeším
Co se malého kastlíku týče, dávám tam doklady, pouzdro s CD a pak snad nějaké drobnosti... Takže problém v něm nevidím
Kdo má potřebu vozit nějakou výbavu toaleťáků a různých serepetiček tak není nic jednoduššího než si koupit nějakou tu brašnu na suchý zips do kufru
Co se malého kastlíku týče, dávám tam doklady, pouzdro s CD a pak snad nějaké drobnosti... Takže problém v něm nevidím

Kdo má potřebu vozit nějakou výbavu toaleťáků a různých serepetiček tak není nic jednoduššího než si koupit nějakou tu brašnu na suchý zips do kufru

-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
boby06: dobrý akorát mi to umístění příjde docela tragický... Pod loketkou zastrčeny to znamená zvedat ji když tam chci dat kafe a davat dolu když se chci s kelímkem opřít... Navíc v tomto místě mám spoustu drobností jako drobné, žvejkajdy, modul GPS... To se mi víc líbí ten držák co se montuje do přihrádky... Ale zase se natahovat přes cely auto...
-
To je sice fajn, ale má to 2 ale...boby06 píše:Za dvanacet s DPH. origo v BMW drzak na dva napoje .Pohoda luxus. a je to do kazde 36. montaz jednoducha jak facka.
1.) dost lidí má loketku, takže by se Ti tam stejně žádnej kelímek nevešel
2.) Přijdeš o úložnej prostor, kterýho v e36 neni moc, kvůli dvoum držákům na pití, který využiješ max jednou týdně...
O ceně ani nemluvím. Pokud toužíš po držáku pití do e36, sežeň si ten držák od McDonalds a stříkni ho do černa, v lepším případě ho děj počalounit černou kůží a není co řešit

-
Taky jsem párkrát zkusil loketku zvednout, taky to umím, ale nejde o zvednutí, ale o to že když tam máš pití, musíš jí mít zvednutou, dokud to pití nevypiješ a to mi příjde nepraktický, kor když jsem zvyklej mít opřenej loket v 95% jízdy...boby06 píše:super. 3 lidi. 3 nazory. ja ho mam pod loketkou. spokojenost. umim loketku v pripade i zvednoutuloznej prostor na kraviny u me netreba. Nemam z auta sklad. Cena? Mam bmw........komu vadi ceny je tu skoda klub.
zdar nazdar.......

Škoda klub už radši ani nekomentuju...

-
- Klubové ID: 2747
v podstatě je asi pravda, že auto není trezor. Nicméně, když na chvilku někam jdu z auta, třebas jen na 5-10 min, třeba i druhý telefon, rádio, cigára apod si do toho kaslíku dávám. Ale když už tam je obal na CD a pár drobností, občas se neubráním tomu, že po otevření to na mě ten kaslík prostě vychrstne. Držím se zásady vyndavat z auta při odchodu všechny věci. Ve středovém prostoru nenechávám ani tit-tac, ani kryt na brýle, prostě nic, co by mohlo ty kokina donutut rozbít okno. A potom ten větší kaslík smysl má, když v autě chcete nechat věci, které nejsou drahé a zavřít je tam. Nicméně, s tou velikostí stejně asi nic nenaděláme.
-
- Klubové ID: 2066
Ja mam drzak piti a zaroven trochu toho prostoru uloznyho vyresenej timhle:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... rtition-3/
ale je to jen pro auta bez loketky, vyplni se tim prostor na stredovym tunelu pred zadni sedackou.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... rtition-3/
ale je to jen pro auta bez loketky, vyplni se tim prostor na stredovym tunelu pred zadni sedackou.
- Cawba
- Klubové ID: 2034
- Kontaktovat uživatele:
KeyJey Muzes nam to vyfotit? Vubec mi neni jasny, kam a jak to patri. Diky
Jinak ten kastlik je docela tragickej, mam tam baterku, nabijecku na tel., red bull posledni zachrany
a nejaky papiry a stejne se to na me vzdycky vysype a nejde to ani rozumne poskladat.
Holt v te dobe se na nejaky odkladaci prihradky, kterych je v novych autech miliony nehralo.

Jinak ten kastlik je docela tragickej, mam tam baterku, nabijecku na tel., red bull posledni zachrany

Holt v te dobe se na nejaky odkladaci prihradky, kterych je v novych autech miliony nehralo.