Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW E60 535d

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
STITCH

#1 Příspěvek od STITCH »

Čawte!
Přemýšlím o koupi 535d E60 a dnes jsem byl jednu otestovat a projed.
Ještě nedávno jsem měl 530d v manualu a ted jsem chtěl spíš benzína 545i ,ale když jsem jel dnes v tom automatu,tak opravdu nevím jestli je v tom tak velký rozdíl?
Ale k věci-hledal jsem tady na fóru nějaké chytrosti k 535d,protože z toho mám trochu strach co se týče spolehlivosti a poruchovosti. :(
A moc záporů jsem nenašel.
Auto má najeto poctivých 90tis km a rok vyroby 2006 a nejezdil s ním žádný závodník,ale ženská a borec kliďas!
Může mi někdo kdo má zkušenost s touhle kárkou dát nějaký rady na co si dát pozor a nebo co je tam za časté problémy-pokud nějaké jsou?
A nebo bude lepší volba ten benzín? :)
jozin7

#2 Příspěvek od jozin7 »

Zdar.Taky jsem chtel koupit 545í.Motor je dost dobry bych řekl,ale nekonec jsem skoncil u u 745i a to proto že je o dost vetsi uvnitr a navic interier v 5 mi pripada prilis strohy.Je to pouze muj nazor.Spotreba je kolem 12l coz´neni tak moc zas,v te 5 bude asi nizsi jeste jak je to auto lehci.Jinak si myslim ze naklady u diesela na servis jsou mnohem vetsi nez u atmosfery V8,o zvuku a kultivovanosti nemluvim.Jak mi mechanik v jednom servisu rekl rekl ze diesel je nekonecna studna penez tak nevim co jsi mam o tom myslet...Zkus jeste model 550i.At mas stastnou ruku pri vyberu.
Odpovědět