Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 2.0 AAA AUTO!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lucaso

#1 Příspěvek od Lucaso »

Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo neznáte tuhle e36. Viděl jsem jí na vlastní oči a musím říct, že je fakt moc pěkná. Je to 2,0 bez vanos rok 92 v celkem slušné výbavě (klima, xenony, šíbr, parkovací čidla atd...), interiér absolutně nepožkozen, motor běžel čistě, dokonce má i servisku.. 8O ,lak bude podle mě nový. Prodejce z áček, to se mnou ani nechťel projet a řikal, že jestli o to nemám vážný zájem nebo nesložim zálohu tak to nebude projíždět...zvláštní :lol: ...chvílema sem si až připadal, že nestojim u 17let starýho bawa ale tak u Bentleye :D. Ale jak už sem řikal, vypadalo fakt moc pěkně, tak si řikám, že by to mohlo být třeba někoho z klubu... zajímal by mě taky váš názor na cenu atd...DÍK! odkaz: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/7465238
Bullitt

#2 Příspěvek od Bullitt »

v AAA bych nekupoval jen z principu, přístupu k zákazníkovi, ještě se mi nestalo aby mi někdo odmítl v bazaru projetí vozu o kterém uvažuji, složit nevratnou zálohu a až poté se projet? bych mu řekl ať si to tedy strčí do pr.... Ale vskutku nevypadá zle...
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ROBi »

Promiň, já tvoje nadšení nějak moc nesdílím. V AAA jsem byl, auto mi taky nechtěli projet a pak jsem se na to vykašlal a už bych tam ani nešel. Auto je na pohled pěkný, ale... nikdy nevíš ;)
Lucaso

#4 Příspěvek od Lucaso »

Jasně, já ty ačka taky moc nemusim ale měl sem zrovna cestu kolem, tak sem se tam jel podivat...Jinak tohle se mi stalo taky poprvý :D, docela sem na nej čuměl, když mi to řek, čekal bych to spíš u nějakýho polního bazaru, a ne u tohohle. K zákazníkovi by se měl chovat trochu jinak. Ale neměl jsem nějak náladu se s nim hádat, takže sem poděkoval a jel do pr....
Koby
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Koby »

se divim, že to nechtěli projet... já když se chtěl s něčim svýst, honda 2000, mx5, cooper s atd... tak sem tam přišel, párkrát i řek, že to nechci kupovat tady a nikdy nebyl problém, jelo se :-) asi je krize tak šetřej :D
hardhead
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od hardhead »

V AAA auto bych nikdy nic nekoupil ani lizatko kamos tam delal mechanika a 99procent vsech aut co tam jsou jsou dovezeny bouracky a ne zrovna maly a jako ze by se s tou opravou nak snazily no vubec no proste sroty! Nikdy Nikdy Nikdy :D
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od D-E-J-V »

já bych tu bandu přejmenoval na NNN NE NE NE!!! taky mám dost špatné zkušenosti....pane opel corsa je v našem brněnském bazaru...je tam výběr ze 40ti kusů..dovezeme odvezeme......dojedu tam...byla tam jedna corsa a to eště hrozná vražda.....
astar
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od astar »

já se ani moc nedivím že to nechtěli projet. kdyby to projížděli s každým kdo se chce svíst tak by nedělali nic jinýho. Přece je to jenom velkej bazar a tam už člověk musí selektovat kdo je potencionální kupec a kdo ne, protože potom utíká obchod. Tohle docela chápu
sluger

#9 Příspěvek od sluger »

V mojich očích jsou to podvodníci.Nic jinýho.
Dvakrát jsem s nima měl zkušenost a pokaždý to stálo zato.A to neberu v potaz že jsem si udělal výlet jen tak, protože jsme jeli pro něco co mi po telefonu pochválili a naslibovali a ani to neměli.Snažili se mi místo toho nacpat socku a vrak ... .Když slyšim 3xA, tak jsem úplně v klidu ... .
jurasis

#10 Příspěvek od jurasis »

astar: to byla ironie, že jo... :roll: . Co kdyby si otevřeli jen internetovej obchod a prodávali jen na dobírku, aby neutíkal obchod... :idea:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Alexru

#11 Příspěvek od Alexru »

Kdyz jsem se byl naposled zasmat v aaa.Shanel jsem e 36.tak jsme to prosli,nikde nic ani e30,tak jsem se ptal jestli je nejaka e36 nacoz on pravil-a kolik mate pane :D jqa na to ze je to ma vec,ze otazka znela jinac ne :twisted: :?:
astar
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od astar »

ať je to jak je to, aspoň tam s člověkem jednají slušně, né jak ve většině malých bazarů, kde se nezvednou ani ze židle
kyo

#13 Příspěvek od kyo »

všichni bazarníci do jednoho jsou svině, to si nevyberete. všude se prodávají jak vraky, tak dobrá auta. jde o to, kdo má jaké štěstí a tím pak vznikají i kladné hodnocení toho kterého autobazaru.
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Hyri »

zaklad je nebrat 2.0 a este bez vanosu ... hmmm
Odpovědět