Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PDC??

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ryntrans

#1 Příspěvek od Ryntrans »

Ahoj,mám takový dotaz,je možný,že se dávalo PDC u 5er E39 do nárazníku třeba jenom vzadu a vpředu nebylo??
Nebo když bylo vždy vzadu tak muselo být i v předním nárazníku??

Jedná se o úpravu Mpaket.

Díky všem. :wink:
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

v předu nemusí být vždy.
Ryntrans

#3 Příspěvek od Ryntrans »

libovka píše:v předu nemusí být vždy.

Aha,tak je to tak jak říká majitel. :D

Mám zájem o jednu 5er a má právě PDC jenom vzadu,já jsem majitele podezříval z toho,že je to asi jenom kopie předního nárazníku M paket a proto tam nejsou čidla pro PDC.

Tak se mu budu muset omluvit.... :D
wacc

#4 Příspěvek od wacc »

Mozna bude zalezet i na roku vyroby, protoze co tu mam katalog priplatkove vybavy po FL, tak PDC na E39 se dalo objednat jen jako komplet predek a zadek.
Ryntrans

#5 Příspěvek od Ryntrans »

wacc píše:Mozna bude zalezet i na roku vyroby, protoze co tu mam katalog priplatkove vybavy po FL, tak PDC na E39 se dalo objednat jen jako komplet predek a zadek.

:? Aha,takže tento kousek je rok výroby 01,je celkem ve slušné výbavě,navi,kůže,automat,dřevo,m paket,atd.,takže žádná socka.

tak právě proto je mi divný,že má pdc čidla jenom vzadu.

Tudíž se podle mne nabízejí dvě možnosti:
1)přední čidla pdc nebyly ve výbavě vozu
2)nárazník není originál(např.bouráno) a proto je bez čidel pdc

:?: :?: :?:
libovka

#6 Příspěvek od libovka »

Jenže pokud by čidla někdo vyndal,tak by hlásila poruchu nefunkčnosti.Prostě to auto je mít nemuselo,protože se prodávaj lišty bez nebo s PDC.Kdyby je měla každá E39 tak nemusej lišty bez PDC vyrábět.
Regis

#7 Příspěvek od Regis »

Ja mam za to, ze pred FL bylo PDC jen vzadu a po FL se davaly vzdy obe strany. Ale je mozny ze to platilo jen v Emerice, nemecky neumim tak cerpam z anglickejch materialu...

Nedaval se M-kovej naraznik az v poslednim roce vyroby? Nebo ma M-paket nejakej svuj naraznik, jinej nez M-kovej a normalni?
Dencoy

#8 Příspěvek od Dencoy »

Nevím no,mám 01 po FL v M paket,serviska,všechny dokumenty od výrobce a PDC mám pouze vzadu.Musím si nechat vyjet podle VIN kodu kompletní výbavu vozu. :wink:
Ryntrans

#9 Příspěvek od Ryntrans »

Tak je to objasněno,dle výpisu výbavy podle VIN kodu byl vůz komplet bez PDC.Majitel se však rozhodl si tento systém přikoupit,ale jenom do zadního nárazníku(mám od toho dokumentaci,montáž,fakturu,atd.)

Jinak PDC funguje bezvadně...skvělá věc.

Můžu se zaptat na kolik by vyšla cena PDC do předního nárazníku cca.4 čidla??

Zadní PDC byl montován v roce 05 tak se třeba cena pohla lehce dolu.

:wink:
Odpovědět