Zdravím! Můžete mi prosím někdo říci, proč jsou tyto destičky o 6000 Kč dražší než nePower Pady? Co je na nich tak dobrýho? A vyplatí se do toho investovat? Nikde o tom nemůžu nic najít. Díky předem.
Kdo vlastně dodává BMW kotouče a destičky? Konkrétně by mě to zajímalo pro modelovou řadu e36. Tlumiče třeba dodává Sachs, ale kdo dodává BMW brzdové komponenty?
cauky lidi.mam dotaz mam urcite skrouceny kotouce pri brzdeni vibruje volant-kotouce na svuj prumer jsou jeste vpoho,takze asi tak necela polovina,mam desky ate novy,stejnak to bude za chvili potreba vymenit ty desky asi 1000 kmmax nebo tim neco skurvim?je mi jasny ze kazdej odepise dej novy kotouce,ale nejsou many.takze se ptam i kdyz tam pujdou novy desky,tak to bude delat porad ze?a jinac co se hodi k tem ate za kotouce?predem diky za odpoved Alex podle me tak akorad skur...vim ty desky ?
Pokud máš kotouče do oblouku (ohnutí od středu ke kraji) tak počítej s tím že desky si "sednou" tzn budou kopírovat to ohnutí. Pokud máš "probržděné" plochy na kotouči, ale jinak je rovnej tak desky zůstanou po zajetí taky rovný.
dik za odpoved Birkof-jo kotouce jsou rovny,necham si je stocit a pak tam dam ty desky,ale mam jeste jednu otazku-kolik to tak stoji to stoceni na soustruhu?dik
pokud si dobře pamatuju tak power pady a power disky maj odolnost vůči fadingu až do 550 °C. To je asi hlavní rozdíl oproti běžným deskám. A prý taky vydrží delší dobu než normální desky od nich. Zkušenost s nimi nemám, ale docela mně to láká, protože pár lidí co si je pořídilo společně s power disky tvrdí, že to rozdíl fakt je.
Origo je origo a ničím nejde nahradit.To,co se u nás vCZ prodává pod značkami jako ATE nebo TEXTAR je vyráběno v a dováženo z PL a přebaleno do obalu,kterým věříme,nebo jsme kdysi věřili.Des už kupuji pouze origo v BMW a v Německu.Vyjde to tam na ty samý peníze co u Štangla,Kelly a jim podobným šmejdum.