nedříve krátká historie, rok 2000: 18-tiny dostal sem VectruGTS, tu mi frajer co mi nedal přednost zrušil po 3 měsících, koupil sem GolfaGTi, tomu sem oddělal motor sám, 2001 sem se zamiloval do M3... od tý doby nedělám nic jinýho než že každou volnou korunu dávám na spoření - nejsem z bohatý rodiny, žil sem do 18-i sám s mamkou, nemám extra dobře placený zaměstnání, prostě žádnej boháč, ale příští rok v dubnu dospořím stavebko, přidám k dalším investičním účtům a bude z toho 600k, který chci zainvestovat do svýho snu... asi pochopíte, že ty prachy nechci vyhodit jen tak z okna za M3 co mi vydrží půl roku...
směřuji své otázky a naděje k fanouškům a odborníkům... uživatelský příručky pro M3 mám nastudovaný pro r.v. 2001-2005 tam a zpátky, ale jinak dá se říct nepoznám jestli se mi to auto po měsíci nerozpadne...
1) proto až nadejde ten správný čas - 10 měsíců zbývá, a jelikož ani nemám nikoho kdo by se orientoval v oboru, našel by se někdo (náklady samozřejmě hradím) kdo by (až budu kupovat) se mnou jel to auto prohlídnout, vyzkoušet, mno prostě abych nekoupil zajíce v pytli...?
nebo na koho bych se s tímto mohl obrátit?
2) popř. než nadejde ten správný čas, doporučíte, co, kde a jak bych měl nastudovat, abych se vyhnul případným problémům při/po koupi...
3) zároveň by mě zajímalo, kde se poohlížet, v jaké inzerci, soukromé/autobazary? dovoz nejspíše nejsem schopen realizovat

jako nováček na fóru uvítám každé připomínky/rady/odkazy co a kde načíst/nastudovat...