Ahoj klubáci. Tak abych nejak nastínil můj problém... no je to naštěstí ten z problémů příjemnějších. Mam pěknou 36tku kupé iso...celkem velká spokojenost, auto vypadá moc pekně a na ty léta je to fešák. Ale jako asi každej s toukle motorizací začínám pokukovat po 6ti hrnku. Motor 2,8 to už je jasný.. Auto bych si chtel nechat dotáhnout z nemecka, nejspíš od m3maniaca. nejspíš ale až nejak na podzim. Ale jde mi o to jakou kastli na to!?? Jezdim vetšinou sám, nebo s přítelkyní. Rodinu zatim neplánujem. Takže nepotřebujem rodiný auto. Párkrát za rok nekam třeba vyrazíme s kámošema.. ale zatim se do kupé vždycky nejak vcucli, nebyl v tom problém. Ted tu zkusim nastínit varianty který mě napadli a nad kterýma přimýšlím. jde mi o to abych měl pěkný auto, a abych s nim mohl zase házet trošku frajeřinky..

Od Vás bych chtel, jestli by jste se dokázali k nejakým variantám vyjátřit ve smyslu bral bych todle... protože a protože... nebo todle bych nebral... protože a protože.
36tka kupé 328 - musel by to byt zachovalej kousek, m nebo sport paket, vnitřek nejlíp béžová kuže. Prostě vonavka.
druhá varianta - jak sem koukal na mobile.de, dá se koupit už za slušný peníze 46tka klasika pětidvéř. Ale zajímalo by mě, jestli rámci těch 6 - 7
tis éček se dá sehnat pěknej kousek.
dálší varianta je gabro 36tka - ty jsou trošku cenové víc nahoře než kupéčka, tak sem uvažoval nejen o 2,8 ale i o starší 2,5. zase otázka, dala by se sehnat fakt slušná dvaapůlka?? přecijenom už jsou to auta s dosti rokama. a nebo je ta 2,8 o tolik lepší, že o 2,5 nemá cenu uvažovat?? jo, chtel bych k tomu hardtop.
a poslední varianta e39. nejakou pětici. Na pěknejch kolech. s čirejma svetlama vypadají taky moc pekně.
Jo, najezdim tak 25tis ročně, a nejspíš by to šlo pak tady u nás do plynu.
Takže díky za případný postřehy, a budu rád za každej názor..
A jestli po Vás chci blbosti.. tak to napiště a já to smáznu..
MOD Holly: Přesunuto z Pokecu do Pokecu o BMW