Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

mix benzin s naftou

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od RuDoSh »

tata ted natankoval do sveho dyzlu 76l naturalu, nastesti neodjel od stojanu..... myslite, ze to muzu vyjezdit v osmicce(motor M70)? Celkem to ma nadrz na 90 a nevim jestli dotankoval do plna....
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od George_D »

Vůbec bych se toho nebál, jestli v 76L benálu bude 10L nafty, nic nepoznáš, maximálně budeš maličko víc čmoudit, ale tak aspon se promáznou válce uvnitř. Pokud je ale nafty nějak víc v tom benzínu, tak na to ser, nebo se ti usadí taková bílá sračka ve vstřikách z tý nafty :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Deathbox
Klubové ID: 2164

#3 Příspěvek od Deathbox »

Také bych v tom neviděl problém, trochu tu bude nanejvíš kouřit, jinak nic...
Kail
Klubové ID: 1612

#4 Příspěvek od Kail »

Nebo to tam lej po kouskách a ještě vždyky dotankuj benzín,ať máš jistotu...Nalej třeba půlku a dotankuj doplna čistým benzínem :wink:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

dojezd na BC mel 0km kdyz dojel na tu pumpu...... takze vic jak 5l tam nebude....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

v nadrzi mam pres 20l..... pry to muze znicit kat, ale BC mi stejne porad hlasi ze je prehraty, takze bude asi stejne KO :)
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Player1 »

Jak říkáš, kat je asi KO, pozná se to právě taky podle přehřátí. Minulej týden jsem jeden měnil - spotřeba šla ze 17 na 14, takže doporučuju vyměnit :wink:
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od George_D »

No ale když to máš 8:1 tak to se spálí a kat moc nepozná, jebni to tam a vyměn katy a budeš jezdit na 8 :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
DAVe_1

#9 Příspěvek od DAVe_1 »

jsem na sluzebce v Norsku a kolega vcera! pri tankovani vzal plnou 95ky do TDI :lol: behem cca 5km lehky cukani...rikam kua co zes to vzal?....no pres noc auto v servise a dnes opet s tim samym jezdime :wink: vse odsato, new filtry a jezdi se dal :)
Nechtel bych vedet jak dlouho by to trvalo vyridit u nas :roll:
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od castro »

850id :lol:
DAVe_1

#11 Příspěvek od DAVe_1 »

DAVe píše:jsem na sluzebce v Norsku a kolega vcera pri tankovani vzal plnou 95ky do TDI :lol: behem cca 5km lehky cukani...rikam kua co zes to vzal?....no pres noc auto v servise a dnes opet s tim samym jezdime :wink: vse odsato, new filtry a jezdi se dal :)
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matal Moderátor »

Rudo, neboj se toho, ještě to třeba nařeď 1:2 a nemělo by se nic stát.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RuDoSh »

DAVe píše:jsem na sluzebce v Norsku a kolega vcera! pri tankovani vzal plnou 95ky do TDI :lol: behem cca 5km lehky cukani...rikam kua co zes to vzal?....no pres noc auto v servise a dnes opet s tim samym jezdime :wink: vse odsato, new filtry a jezdi se dal :)
dotahl jsem ho na lane do servisu a na pockani..... ale to bylo jen vycucnuti, filtry nebylo potreba, kdyz se to s tim ani nenastartovalo :-)
DAVe_1

#14 Příspěvek od DAVe_1 »

RuDoSh píše:
DAVe píše:jsem na sluzebce v Norsku a kolega vcera! pri tankovani vzal plnou 95ky do TDI :lol: behem cca 5km lehky cukani...rikam kua co zes to vzal?....no pres noc auto v servise a dnes opet s tim samym jezdime :wink: vse odsato, new filtry a jezdi se dal :)
dotahl jsem ho na lane do servisu a na pockani..... ale to bylo jen vycucnuti, filtry nebylo potreba, kdyz se to s tim ani nenastartovalo :-)
myslel jsem spis kdyby se to resilo pres firmu u nas v cr, uz vidim jak se to vsechno vlece a vsichni se tvari jak cu..ci, tady jsou lidi neuveritelne vstricni a ochotni.
V tvem pripade na 1* poreseny :wink:
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Zave »

stryc ted taky tak natankoval, ale je to asi pul napul, tak do naftove dodavky nalejem 30l oleje z fritaku a dolejem to touhle srackou doplna :) jezdi to normalne :D
DAVe_1

#16 Příspěvek od DAVe_1 »

Zave píše:stryc ted taky tak natankoval, ale je to asi pul napul, tak do naftove dodavky nalejem 30l oleje z fritaku a dolejem to touhle srackou doplna :) jezdi to normalne :D
zejve ty jednou opravdu udelas z hovna bic :!:
nehpo
Klubové ID: 71

#17 Příspěvek od nehpo »

DAVe píše:
Zave píše:stryc ted taky tak natankoval, ale je to asi pul napul, tak do naftove dodavky nalejem 30l oleje z fritaku a dolejem to touhle srackou doplna :) jezdi to normalne :D
zejve ty jednou opravdu udelas z hovna bic :!:
bitch z vilejsa by som chcel vidiet :lol:
Jandy
Klubové ID: 1371
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Jandy »

RuDoSh píše:
Rozumná volba... :D
Odpovědět