tata ted natankoval do sveho dyzlu 76l naturalu, nastesti neodjel od stojanu..... myslite, ze to muzu vyjezdit v osmicce(motor M70)? Celkem to ma nadrz na 90 a nevim jestli dotankoval do plna....
Vůbec bych se toho nebál, jestli v 76L benálu bude 10L nafty, nic nepoznáš, maximálně budeš maličko víc čmoudit, ale tak aspon se promáznou válce uvnitř. Pokud je ale nafty nějak víc v tom benzínu, tak na to ser, nebo se ti usadí taková bílá sračka ve vstřikách z tý nafty
jsem na sluzebce v Norsku a kolega vcera! pri tankovani vzal plnou 95ky do TDI behem cca 5km lehky cukani...rikam kua co zes to vzal?....no pres noc auto v servise a dnes opet s tim samym jezdime vse odsato, new filtry a jezdi se dal
Nechtel bych vedet jak dlouho by to trvalo vyridit u nas
DAVe píše:jsem na sluzebce v Norsku a kolega vcera pri tankovani vzal plnou 95ky do TDI behem cca 5km lehky cukani...rikam kua co zes to vzal?....no pres noc auto v servise a dnes opet s tim samym jezdime vse odsato, new filtry a jezdi se dal
DAVe píše:jsem na sluzebce v Norsku a kolega vcera! pri tankovani vzal plnou 95ky do TDI behem cca 5km lehky cukani...rikam kua co zes to vzal?....no pres noc auto v servise a dnes opet s tim samym jezdime vse odsato, new filtry a jezdi se dal
dotahl jsem ho na lane do servisu a na pockani..... ale to bylo jen vycucnuti, filtry nebylo potreba, kdyz se to s tim ani nenastartovalo
DAVe píše:jsem na sluzebce v Norsku a kolega vcera! pri tankovani vzal plnou 95ky do TDI behem cca 5km lehky cukani...rikam kua co zes to vzal?....no pres noc auto v servise a dnes opet s tim samym jezdime vse odsato, new filtry a jezdi se dal
dotahl jsem ho na lane do servisu a na pockani..... ale to bylo jen vycucnuti, filtry nebylo potreba, kdyz se to s tim ani nenastartovalo
myslel jsem spis kdyby se to resilo pres firmu u nas v cr, uz vidim jak se to vsechno vlece a vsichni se tvari jak cu..ci, tady jsou lidi neuveritelne vstricni a ochotni.
V tvem pripade na 1* poreseny
stryc ted taky tak natankoval, ale je to asi pul napul, tak do naftove dodavky nalejem 30l oleje z fritaku a dolejem to touhle srackou doplna jezdi to normalne
Zave píše:stryc ted taky tak natankoval, ale je to asi pul napul, tak do naftove dodavky nalejem 30l oleje z fritaku a dolejem to touhle srackou doplna jezdi to normalne
Zave píše:stryc ted taky tak natankoval, ale je to asi pul napul, tak do naftove dodavky nalejem 30l oleje z fritaku a dolejem to touhle srackou doplna jezdi to normalne