Já to dělal technickým benzínem a šlo to, ředidlo je na lak moc agresivní. Pak jsem vzal tempo a kola jsou jak nový...samo že jsem se trošku zapotil, ale výsledek ja good
snadnejsi je jak pise Kosh HCl - kyselina chlorovodikova... koupis ji vsude v kseftech, napr Hornbach za 20korun litr, tim to postrikas, zakouri se a smyjes to jak nic... a kola jako nova
Zave píše:snadnejsi je jak pise Kosh HCl - kyselina chlorovodikova... koupis ji vsude v kseftech, napr Hornbach za 20korun litr, tim to postrikas, zakouri se a smyjes to jak nic... a kola jako nova
musis mit ty kola vyzute, nebo to gume vadit nebude? )
a nebo kybl se saponatem, Sheron na kola plus stetka na nadobi kua drhnul sem to dve hodiny, ale sou jak nova a ted jen smyvam bordel, nesmi se to nechat moc dlouho spinavy pak se to tam zas usadi a pojedes nanovo.
Zave píše:snadnejsi je jak pise Kosh HCl - kyselina chlorovodikova... koupis ji vsude v kseftech, napr Hornbach za 20korun litr, tim to postrikas, zakouri se a smyjes to jak nic... a kola jako nova
musis mit ty kola vyzute, nebo to gume vadit nebude? )
gumě to nevadí ale zatim to nevydžel ani jeden rozprašovač do kterýho jsem to nalil, a když mi zničeho nic vypadla lahvinka z toho dávkovače a po nárazu na zem vystříkla kyselina na kalhoty a do blízkosti obličeje, už to tam nikdy nenaleju .-D
jinak to funguje bezvadně jen to chce na ty kola něčím rozstříknout protože lejt to tam je nesmysl...
a litr stojí v HB 40,- alespoň v Pze.
TeskMaster píše:vyborne taky cisti klasickej cistic na motory.
RuDoSh píše:A stetcem by to neslo Castro? Ja to nepotrebuju, kola ukrzuju, ale kamos je ma dobre zahnite
mno nejsem si jistej z čeho je štětec, jestli organický štětiny ( což bývají ) tak ty to právě snadno rozpouští.. ale jinak asi šlo, jen neni vubec příjemný dýchat ty výpary... asi si každej vzpomene na hodiny chemie na ZŠ...
Já používám přípravek od známýho.Netuším co je to za s.ačku,ale používá se to na čištění cisteren.Rozežere a vyčistí to všechno.Když by byl zájem,poptám se na to.
Qido píše:Já používám přípravek od známýho.Netuším co je to za s.ačku,ale používá se to na čištění cisteren.Rozežere a vyčistí to všechno.Když by byl zájem,poptám se na to.
Jezdí s cementem? tam se na to taky používá nějaká kyselina a mám pocita, jestli právě ne ta chlorovodíková