Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vysoušeč klima-kapaliny - kdy se má měnit?? Dělal to někdo?
V dřívější době byla výměna vysoušeče u některých značek předepsána jako pravidelný servisní úkon, dnes ji doporučujou preventivně za 2-3 roky (nevím, nikdy jsem to nedělal), v každym připadku se ale musí vyměnit vždy, když se rozpojí chladící okruh.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Na čem to budeš měnit, smím-li vědět?lenoch píše:A další dotaz na klimu.... měnil z vás někdo ten vysoušeč - dryer?? Jak se pozná, že by chtěl už vyměnit? Tuším že ten můj je tam od výroby vozu... ten vysoušeč má jen funkci odvodnovací, nebo co vlastně dělá? Je to i nějaký filtr? Děkuji moc za odpovědi:)

e34, 525TDS r.v.96... chladicí okruh sem právě rozpojený měl... jeden vysoušeč sem měl rozkuchaný, ale žádný filtr sem v něm neviděl - jen takovou trubku s dírama... asi fakt jen, aby to nenasávalo plyn, ale kapalinu...Serifus píše:Na čem to budeš měnit, smím-li vědět?lenoch píše:A další dotaz na klimu.... měnil z vás někdo ten vysoušeč - dryer?? Jak se pozná, že by chtěl už vyměnit? Tuším že ten můj je tam od výroby vozu... ten vysoušeč má jen funkci odvodnovací, nebo co vlastně dělá? Je to i nějaký filtr? Děkuji moc za odpovědi:)