Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Promáčknute tlačitka big BC E36 r.v92-prosim poradit

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zrob

#1 Příspěvek od zrob »

Ahoj,tak tu mam opět zas drobný problémek...
U BC se mi jakoby promačkli tlacitka,setkal jsem se s tim uz před nejakou dobou,kdy jsem si promackl ,,CHECK,,
Vyresil jsem to tak,že jsem to rozebral a je tam takový vlnkovaty plastovy hajzlik pod tlacitkama, a ta mala plastova spiralka byla praskla,tudiz nevracelo to tlacitko zpet a ani ho neaktivovalo.....dal sem tam kus papirku abych to podlozil,to je jen docasne reseni...
jenze ted mi odesli tlacitka 100 a 10..:-(
Takze kodovani smysl nema,hodiny nenastavim,datum atd a papirkovani moc dlouho nevydrzi,a zrovna serie tlacitek 1000/100/10/1 nejdou s BC vyndat.

Ja ho celej rozebral ale jediny co nevyndam, je ten plastovej vlnkatej hajzl kterej je pod vsema tlacitkama a je v kuse :ja_nic:

je to E36 coupe,r.v 92 2,5 l

Prosím je tu někdo kdo to měl taky,popřípadně jak to spravil nebo je tu někdo kdo už to ma v ruce a dokáže to spravit?

Předem díky za rady,napady nebo pořípadně kde ten díl sehnat a vyměnit.

PS:Dal bych to do sekce opravy a upravy ale ta je jiz blokla pro neplatici
PS2:tlacitko hledat sem dal,vsude prispevku o nastaveni atd ale o tlacitkach nic.Diiík
CZAirwolf

#2 Příspěvek od CZAirwolf »

Klidne se ti na to podivam kdyz mi to privezes. Uz jsem se s tim setkal.

AW
zrob

#3 Příspěvek od zrob »

CZAirwolf píše:Klidne se ti na to podivam kdyz mi to privezes. Uz jsem se s tim setkal.

AW
Jak jsi to vyřešil?Já bych to rád zkusil sám opravit jelikoz jezdim stale za prací pryc tak se vracim jen o vikendu domu:-(
Samozrejme v krajni nouzi se spolu domluvíme...
Kdyby se ti povedlo mi nejak poradit přes net byl bych vdecny...
Pan bůh ti to zaplat´,hlavně ne na dětech :lol:
Odpovědět