Thomino píše:Včera jsem shodil origo svetla na E36 325i rv 93 a nahradil je angel eyesama od DEPA. Problem je v tom že se mi zamlžuji zevnitr. Nejake napady ?
stalo se mi to same...byl jsem pekne nasr u novejch svetel. Nasel jsem tu radu sundat kryty dalkovejch a se vydejchaj.udelal jsem to .....a fakt to okamzite zabralo.uz se nemlzi. zkus to . U origo mi to nefungovalo.U depa behem jedne jizdy se svetlama zamlzovani odstraneno.
Thomino píše:no ja je mel otevreny a daval do nich zarovky. Vlhkost se tam mohla dostat pres to ptz venku prselo
To těžko, já jezdil několik měsíců bez deklů na žárovky a nemlžily se, vlhkost tam proniká předem, špatná těsnost mezi sklem a tělem lampy, buď reklamace, nebo sundat skla a přetěsnit nově.
-iceman- píše:Jen tak mě napadá co do světla dát takovej ten pytlíček s kuličkama co se dava třeba k elektronice kvuli vlhkosti?
Bud, anebo do deklu vyvrtat diry. Velikost diry odpovidajici instalaci prestavbove HID sady spolehlive zbavi vlhkosti. O pretesneni uvazuji, ale obavam se, ze to nepomuze - par lidi pretesnovalo a k nicemu, ta svetla musi proste dychat zrejme.
Zkusil bych je znovu rozdělat a zase složit, třeba to nasadíš zase jinak a bude to líp těsnit. Jinak jestli jsi dělal něco za deště, tak nechápu čemu se divíš. Prostě počkej až vyschnou a uvidíš jestli se budou mlžit dál.