Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Automat v X5 E53?????
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
ten odkaz nefunguje ... jak poznám z tabulky jestli se jedná o 3,0i nebo
3,0d ?? potřebuji vědět jestli se dělal šestistupnový do 3,0i díky

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
díky už jsi mi to psal jednou ale když se náhodou objevilo toto vlákno chtěl jsem se ujistit. Pomáhám při koupi auta a prodávající tvrdí že má 6° automat, ale protože se jedná o dovoz z USA a kvůli koupi tam nikdo nepoletí chceme zjistit vše potřebné (taky si myslím že se nedělal) než známý který to zprostředkovává provede fyzickou kontrolu a papírování. Plně naložená r.v.12/04 by měla vyjít i s rezervou na cca polovinu proti nabídkám z Evropy, takže známý oželí nevýhody amerického modelu, ale nechceme nějaký extra atyp.libovka píše:[
Nedával.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
ano to sedí, ale u té poslední převodovky v tabulce je 6-tka jen z toho nepoznám jestli se jedná o diesel nebo benzíňáklibovka píše:Mám za to,že to číslo 5 (např.ZF5HP24XXXXXX) značí počet rychlostí.
taky podle označení nepoznám jestli se jedná o automat nebo manuál

-
- Klubové ID: 1383
Pokud to označení přepíšeš do googlu, tak určo zjistíš, co to je za převodovku.Huska píše:ano to sedí, ale u té poslední převodovky v tabulce je 6-tka jen z toho nepoznám jestli se jedná o diesel nebo benzíňáklibovka píše:Mám za to,že to číslo 5 (např.ZF5HP24XXXXXX) značí počet rychlostí.
taky podle označení nepoznám jestli se jedná o automat nebo manuál
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Pokud počítal "kvalty" při rozjezdu, tak zablokování měniče na pětku mohl považovat za šestku.Huska píše:... prodávající tvrdí že má 6° automat, ale protože se jedná o dovoz z USA a kvůli koupi tam nikdo nepoletí chceme zjistit vše potřebné ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition