http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... IC_ID=6394
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 328i co na to říkáte
-
tommyswobi
- Kontaktovat uživatele:
-
Paavo
- Klubové ID: 2218
nejlip to vystih _peper......................ja sdilim jeho nazor na 300%.Jde pouze o to, jak dany auto se necha nafotit, jakou technikou a kym.Ta modra obloha a bily svetla je jasnej polarizak(nemoh jsem si to odpustit).Dalsi veci je nasledna retus ve Photoshopu,ktera pokud clovek umi ,dokaze uplne vsechno.Jinak fotky jsou dokonaly...........a auto?Cerveny ledvinky a listy nejsou moje krevni skupina(sam mam ledvinky a listy cerne) a pokud projedete vetsi mesta tak takovejch exterierne stejnejch v Hellrot s paketem najdete dost(hellrot=svetla cervena..............je to z nemciny)mejte se.
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
No že by mě to nějak nadchnulo...
Té červené je moc přijde mi to takovy strašně slitý ztrácijou se detaily... nastříkaný ledvinky jsou docela hnus... kola budiž ale taky mě nějak nechávají chladným. A koža na kapotě mi na to auto nepasuje už vubec... Ale jako má to pěkný ale líbí se mi víc naleštěná sériovka 
-
///Mates
- Klubové ID: 1845
- Kontaktovat uživatele:
Blázni lidi
,auto se mě líbí, ale těch peněz co do toho musel vrazit ani Mpaket tam na začátku neměl...,radši bych si koupil rovnou M3 a měl tam už půlku věcí na autě než to na to pozděj dokupovat a komletně to tunit do podoby M3 a stejně to hlavní mu tam chybý a to min. ''třílitrový'' srdíčko, ale za mě určitě kára fešná!!! jen sem si musel prostě rejpnout...