Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Šestiválec BMW M 3,2 l se loučí
-
- Kontaktovat uživatele:
tak tak... Koupíš e36 nebo e46, budeš si ji opečovávat, sou to už auta co neshnijou za 5 let, akorát holt nebudeš tak coolLion píše:No jo co se dá dělat, mě už to ani nepřekvapuje viz. nová E92 M3. Ale zase to takový trauma neni, když bude chtít člověk starou dobrou klasiku, tak si jí koupí jako ojetou a bude mít zase Vánoce.

-
- Klubové ID: 1795
Pri tej E36 by som bol zas opatrnny s tou ochranou proti korozii, dneska som zrovna videl taku E36 coupe (kamarat chcel kupit) co bola prehnita na fakt nezvyklych miestach durchom... E46 uz je v poho v tomtoKoby píše:tak tak... Koupíš e36 nebo e46, budeš si ji opečovávat, sou to už auta co neshnijou za 5 let, akorát holt nebudeš tak coolLion píše:No jo co se dá dělat, mě už to ani nepřekvapuje viz. nová E92 M3. Ale zase to takový trauma neni, když bude chtít člověk starou dobrou klasiku, tak si jí koupí jako ojetou a bude mít zase Vánoce.ale o to tu nejde.

-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Helldiver píše:Pri tej E36 by som bol zas opatrnny s tou ochranou proti korozii, dneska som zrovna videl taku E36 coupe (kamarat chcel kupit) co bola prehnita na fakt nezvyklych miestach durchom... E46 uz je v poho v tomtoKoby píše:tak tak... Koupíš e36 nebo e46, budeš si ji opečovávat, sou to už auta co neshnijou za 5 let, akorát holt nebudeš tak coolLion píše:No jo co se dá dělat, mě už to ani nepřekvapuje viz. nová E92 M3. Ale zase to takový trauma neni, když bude chtít člověk starou dobrou klasiku, tak si jí koupí jako ojetou a bude mít zase Vánoce.ale o to tu nejde.
.
omfg ono je rozdíl prohnilý iso závodníka co má jen na benál a M3jky od člověka co ví, proč to mko má....a myslim a sem si v případě liona jistej, že zrovna ty myslel...
-
- Klubové ID: 1811
- Kontaktovat uživatele:
Spajky píše:Helldiver píše:Pri tej E36 by som bol zas opatrnny s tou ochranou proti korozii, dneska som zrovna videl taku E36 coupe (kamarat chcel kupit) co bola prehnita na fakt nezvyklych miestach durchom... E46 uz je v poho v tomtoKoby píše: tak tak... Koupíš e36 nebo e46, budeš si ji opečovávat, sou to už auta co neshnijou za 5 let, akorát holt nebudeš tak coolale o to tu nejde.
.
omfg ono je rozdíl prohnilý iso závodníka co má jen na benál a M3jky od člověka co ví, proč to mko má....a myslim a sem si v případě liona jistej, že zrovna ty myslel...
řekl bych že pokud ji nikdo nezboři,pak pochybně nezpraví tak nezhnije,jak e36ka tak 46ka,to není jen vlastní zkušenost
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
-iceman- píše:No já zas slyšel, že se zas vrátí k V6, prej, že ta V8 se jim vůbec nepovedla, tak uvidíme...
chtel jsi rict k R6 ?

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
-iceman- píše:DetailistoMattyX píše:-iceman- píše:No já zas slyšel, že se zas vrátí k V6, prej, že ta V8 se jim vůbec nepovedla, tak uvidíme...
chtel jsi rict k R6 ?jo vrati,pristi m3 bude foukana...jako zaklad bude motor z 335i akorat bude ostrejsi
tako jako pristi m5 bude 4.4i foukana;)
docela velkej detail