Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zadni led,E46 coupe,prosim o radu...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
matrose
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matrose »

prosim o radu,zadni led lampy viz odkaz... ma snima nekdo zkusenost? budou fungovat kdyz je prehodim za stare lampy,aniz by hlasil Pc chybu? Je pravda,ze se musi dodelavat nejake odpory? Prodavajici tvrdi,ze vse bude fungovat tak jak ma,aniz bych musel neco dodelavat....dik za info

http://www.k-tuning.cz/797/zadni-svetla ... cerne.html
Yngwie

#2 Příspěvek od Yngwie »

matrose píše:prosim o radu,zadni led lampy viz odkaz... ma snima nekdo zkusenost? budou fungovat kdyz je prehodim za stare lampy,aniz by hlasil Pc chybu? Je pravda,ze se musi dodelavat nejake odpory? Prodavajici tvrdi,ze vse bude fungovat tak jak ma,aniz bych musel neco dodelavat....dik za info

http://www.k-tuning.cz/797/zadni-svetla ... cerne.html

Kup si original svetla ... ty levne smejdy nemaj cenu, videl jsem na vlastni oci ... mensi svitivost a ... ledky nekdy trosku cikcak a jde videt na prvni pohled ze to neni origo. Ale nemusis resit reflash jednotky ani novy lightmodul pripadne.
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fantucci »

Ano, musí se to dodělat, PC hodí chybu. Mám na e46 kombi vzadu led lampy a dokud nerozsvítím světla, tak to ukáže chybu, ale pak to zhasne. Nicméně bylo mi řečeno, že to dodělání není žádná věda - chce to jen někoho s diagnostikou.
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Marty_ »

Fantucci píše:Ano, musí se to dodělat, PC hodí chybu. Mám na e46 kombi vzadu led lampy a dokud nerozsvítím světla, tak to ukáže chybu, ale pak to zhasne. Nicméně bylo mi řečeno, že to dodělání není žádná věda - chce to jen někoho s diagnostikou.

Tyhle tuzersky lampy se podle me dodelavat nemuseji, mely by fachcit hnedka spravne.
Original LED lampy je dost drahej pach, taky jsem si tim prosel a dnes uz bych do toho nesel:o) je potreba krome drahych svetel jeste origo lightmodul z faceliftu a doprogramovat v BMW, me to tenkrat vyslo na 11 tusim a to jsem mel lampy svoje..
Marek-is

#5 Příspěvek od Marek-is »

nic se dodělávat nemusí,mám přesně ty samé a bez problémů,důležité pouze aby byly na přesnej typ auta...já mám JOM a OK.
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fantucci »

takhle,
předem všem omluva - nevím co mám na autě za typ led lamp :oops:

nicméně, protože mi to háže chybu, tak si myslím, že žádné hardware odpory dodělávány nebyly, jen se prostě nasadily led lampy.

v příspěvku dříve jsem chtěl říct, že nic se tam "hardware" dodělávat nemusí, stačí jen přes diagnostiku dodělat software. Snad je v PC origo naprogramován určitý odpor/odběr, který je v případě změny na led lampy jiný a tudíž to háže chybu. Když se změní nastavení v PC tak by to mělo být v poho.
takhle mi to bylo řečeno - snad si to dobře pamatuju... :) nejsem elektrikář :) pokud se mýlím tak pardón :)
KamilFKH

#7 Příspěvek od KamilFKH »

Stačí jenom vypnout kaltuebrewachung, tedy kontrolu praské žárovky při vypnutých světlech ve světelném modulu. LED mají tak malý odběr, že to lightmodul vyhodnotí jako chybu. Až to dohledám, budu umět tu hlášku při vypnutých světlech Fantozzimu vypnout. Dobrý večer, pane účetní! :D
Marek-is

#8 Příspěvek od Marek-is »

Všude v shopech prodávají od neorigo výrobcu ty světla včetně kompletní ch traf a modulů a podobně a hlavně to vyjde levnějc než origo seriova Led světla které pak stejně hází chybu..
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fantucci »

KamilFKH píše:Stačí jenom vypnout kaltuebrewachung, tedy kontrolu praské žárovky při vypnutých světlech ve světelném modulu. LED mají tak malý odběr, že to lightmodul vyhodnotí jako chybu. Až to dohledám, budu umět tu hlášku při vypnutých světlech Fantozzimu vypnout. Dobrý večer, pane účetní! :D

to je ten klučina co mi to řekl :D ! zdravím elektrického mága :lol: tak jsem si to pamatoval docela dobře, ne? :lol:
matrose
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od matrose »

diky za zkusenosti....!!Nechci davat kotel za origa,to tam raci necham ty puvodni..tak pujdu do neorigo. jen doufam ze to nebudou bludičky ktere vypadaji jak od rákosáka z tržnice?-)
KamilFKH

#11 Příspěvek od KamilFKH »

Než je koupíš, tak by Ti je snad měli ukázat jak svítí, nebo se pletu? Přece za baťoh nekoupím něco, co pak nebudu chtít.

Teda v kameném obchodě, to je fakt. Přes netobchod si to vlastně neprohlídneš, ajó.

No nic, hodně štěstí s nákupy. Kamil
matrose
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matrose »

jo,je to riziko...ale nikde v kamennym obchode jsem je nenasel.Ma je nekdo,je to opravdu tak poznat ze to neni origo?
Fabos

#13 Příspěvek od Fabos »

skus třeba cartechgroup.cz, maj i kamenej obchod a myslim, že je mal i live, ale ruku do ohoně za to nedám.
Killca

#14 Příspěvek od Killca »

pres ten net obchod je to lepsi, cokoli na netu koupis, muzes bezduvodne do 14 dni vratit, je to osetreny zakony
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět