Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zadni led,E46 coupe,prosim o radu...
-
- Kontaktovat uživatele:
prosim o radu,zadni led lampy viz odkaz... ma snima nekdo zkusenost? budou fungovat kdyz je prehodim za stare lampy,aniz by hlasil Pc chybu? Je pravda,ze se musi dodelavat nejake odpory? Prodavajici tvrdi,ze vse bude fungovat tak jak ma,aniz bych musel neco dodelavat....dik za info
http://www.k-tuning.cz/797/zadni-svetla ... cerne.html
matrose píše:prosim o radu,zadni led lampy viz odkaz... ma snima nekdo zkusenost? budou fungovat kdyz je prehodim za stare lampy,aniz by hlasil Pc chybu? Je pravda,ze se musi dodelavat nejake odpory? Prodavajici tvrdi,ze vse bude fungovat tak jak ma,aniz bych musel neco dodelavat....dik za info
Kup si original svetla ... ty levne smejdy nemaj cenu, videl jsem na vlastni oci ... mensi svitivost a ... ledky nekdy trosku cikcak a jde videt na prvni pohled ze to neni origo. Ale nemusis resit reflash jednotky ani novy lightmodul pripadne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Fantucci píše:Ano, musí se to dodělat, PC hodí chybu. Mám na e46 kombi vzadu led lampy a dokud nerozsvítím světla, tak to ukáže chybu, ale pak to zhasne. Nicméně bylo mi řečeno, že to dodělání není žádná věda - chce to jen někoho s diagnostikou.
Tyhle tuzersky lampy se podle me dodelavat nemuseji, mely by fachcit hnedka spravne.
Original LED lampy je dost drahej pach, taky jsem si tim prosel a dnes uz bych do toho nesel:o) je potreba krome drahych svetel jeste origo lightmodul z faceliftu a doprogramovat v BMW, me to tenkrat vyslo na 11 tusim a to jsem mel lampy svoje..
-
- Kontaktovat uživatele:
takhle,
předem všem omluva - nevím co mám na autě za typ led lamp
nicméně, protože mi to háže chybu, tak si myslím, že žádné hardware odpory dodělávány nebyly, jen se prostě nasadily led lampy.
v příspěvku dříve jsem chtěl říct, že nic se tam "hardware" dodělávat nemusí, stačí jen přes diagnostiku dodělat software. Snad je v PC origo naprogramován určitý odpor/odběr, který je v případě změny na led lampy jiný a tudíž to háže chybu. Když se změní nastavení v PC tak by to mělo být v poho.
takhle mi to bylo řečeno - snad si to dobře pamatuju...
nejsem elektrikář
pokud se mýlím tak pardón 
předem všem omluva - nevím co mám na autě za typ led lamp

nicméně, protože mi to háže chybu, tak si myslím, že žádné hardware odpory dodělávány nebyly, jen se prostě nasadily led lampy.
v příspěvku dříve jsem chtěl říct, že nic se tam "hardware" dodělávat nemusí, stačí jen přes diagnostiku dodělat software. Snad je v PC origo naprogramován určitý odpor/odběr, který je v případě změny na led lampy jiný a tudíž to háže chybu. Když se změní nastavení v PC tak by to mělo být v poho.
takhle mi to bylo řečeno - snad si to dobře pamatuju...

e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
-
- Kontaktovat uživatele:
KamilFKH píše:Stačí jenom vypnout kaltuebrewachung, tedy kontrolu praské žárovky při vypnutých světlech ve světelném modulu. LED mají tak malý odběr, že to lightmodul vyhodnotí jako chybu. Až to dohledám, budu umět tu hlášku při vypnutých světlech Fantozzimu vypnout. Dobrý večer, pane účetní!
to je ten klučina co mi to řekl

e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive