By mě zajímalo,kterej blbec vymyslel dojezdový kolo... Vypadá to jak trakař,já bych si snad radši zavolal odtahovku než jet na tom humusu Radši budu vozit těžkej plnohodnotnej plecháč než tohle... No asi sem ti moc neporadil,ale aby řeč nestála
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Blackie píše:By mě zajímalo,kterej blbec vymyslel dojezdový kolo... Vypadá to jak trakař,já bych si snad radši zavolal odtahovku než jet na tom humusu Radši budu vozit těžkej plnohodnotnej plecháč než tohle... No asi sem ti moc neporadil,ale aby řeč nestála
No to ne ale pokec dobré.Potřebuju místo v kufru takže proto.Jinak nevíte někdo ještě kde by se dal sehnat nějaký obal na kolo??
Blackie píše:By mě zajímalo,kterej blbec vymyslel dojezdový kolo... Vypadá to jak trakař,já bych si snad radši zavolal odtahovku než jet na tom humusu Radši budu vozit těžkej plnohodnotnej plecháč než tohle... No asi sem ti moc neporadil,ale aby řeč nestála
No to ne ale pokec dobré.Potřebuju místo v kufru takže proto.Jinak nevíte někdo ještě kde by se dal sehnat nějaký obal na kolo??