zkoukni weby, který se tím zabývaj...jinak myslím, že Ti tu většina lidí řekne, že chipovat benzín je k ničemu...pohledej na foru...řšilo se to tu xykrát
to ti bez vyfuku moc nepomuze, spis jen zvuk, chce to pruchozi lauf a upraveni jednotky + nejaky ostrejsi vacky, ventily atd, ale stejne to je furt max tak 30 koni, stojito za to? kup si supru mk3 a hnedle mas 300-400 koni a neres pul kone u atmosferickyho bmw
Chipovaní motoru je k ničemu,za1.nepřidá ti to skoro nic a za 2.motor jde rychleji do kopru!Jsou mnohem lepší cesty jak zvednout výkon motoru a ještě mu ulehčit jeho chod!
Joke320 píše:Chipovaní motoru je k ničemu,za1.nepřidá ti to skoro nic a za 2.motor jde rychleji do kopru!Jsou mnohem lepší cesty jak zvednout výkon motoru a ještě mu ulehčit jeho chod!
Jake?Doufam ze nebudes chtit vyjmenovat vse!Tak zacnu treba u potruby,koncovka,svody.Kdyz das kvalitni a dobre fungujici air kit tak ti to neco malo da ale hlavne ma motor lepsi chod atd atd. malickosti ale v souctu ti to koniky da a jeste motor poslape lip nez kdyz to nachipujes!CO je to za blbost pridat kone a vlastne nic nepozmenit?
Joke320 píše:Jake?Doufam ze nebudes chtit vyjmenovat vse!Tak zacnu treba u potruby,koncovka,svody.Kdyz das kvalitni a dobre fungujici air kit tak ti to neco malo da ale hlavne ma motor lepsi chod atd atd. malickosti ale v souctu ti to koniky da a jeste motor poslape lip nez kdyz to nachipujes!CO je to za blbost pridat kone a vlastne nic nepozmenit?
Joke320 píše:BMWpower ted nevim jestly se mi vysmivas
Nemyslím to nijak špatně...jen mě pobavila ta koncovka...
Jinak já bych začal u vaček,klikovky a snížením váhy... Ale to je jedno. Každý má názor jinačí ale čipovat atmosféru nemá cenu. jiný řešení zase stojí balík a výsledek je nejistý...nejlepší na to hodit bobana.
Bobana bych na to zrovna nehazel(pokud nejde o chip),tak ja to bral z ty levnejsi investice,ale vacky to je taky moznost ale potom musis menit i par veci okolo a to uz jses financne nekde jinde