Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 323i vs. 325i
-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Heh, sníženej výkon na úkor lepšího průběhu krouťáku. Je to taky dva a půle;) Ber 323 a nepřemejšlej o tom, suprovej motor, M52jky sou držáci, parádní poměr výkon/spotřeba, většinou lepší výbava, novější modely = teoretická šance na lepší stav.....
Výkon to mělo také sníženej kvůli zaplnění mezery 320/328 a jednak kvůli helmutovskejm daním, bere se to tam dle výkonu, ne dle obsahu.
btw navíc, píšu to pokaždý, skoro v každym testu co sem viděl (ok,byly jen tři) naměřili 323i na brzdě větší výkon než se udává
Výkon to mělo také sníženej kvůli zaplnění mezery 320/328 a jednak kvůli helmutovskejm daním, bere se to tam dle výkonu, ne dle obsahu.
btw navíc, píšu to pokaždý, skoro v každym testu co sem viděl (ok,byly jen tři) naměřili 323i na brzdě větší výkon než se udává

Ted sem tady nad tou větou přemýšlel...Spajky píše:Heh, sníženej výkon na úkor lepšího průběhu krouťáku.

Jak může být něco na úkor něčeho lepšího... to nedává smysl. Neber jako rýpání, jen z hlediska významu. ...hmm.. čili OT )))) Obráceně by to šlo "lepší průběh krouťáku na úkor výkonu"
-
- Kontaktovat uživatele:
Tashiro píše:Ted sem tady nad tou větou přemýšlel...Spajky píše:Heh, sníženej výkon na úkor lepšího průběhu krouťáku.nějak mi to nešlo do hlavy.
Jak může být něco na úkor něčeho lepšího... to nedává smysl. Neber jako rýpání, jen z hlediska významu. ...hmm.. čili OT )))) Obráceně by to šlo "lepší průběh krouťáku na úkor výkonu"
taky sem se nad tim zamyslel,když sem to psal,proto to "heh"

-
- Kontaktovat uživatele:
MartyE30 píše:Fakt? To mě zajímá. Kolik naměřili?Spajky píše:btw navíc, píšu to pokaždý, skoro v každym testu co sem viděl (ok,byly jen tři) naměřili 323i na brzdě větší výkon než se udává
http://spyker.iglu.cz/HELL/killer/Vergl ... d_328i.pdf
tu je jeden,ten zbytek nemůžu vyhrabat,hold bordelář a 4 velký disky

nicméně tohle je nejzajímavajší,když to přelouskáš, sou tam zajímavý věci
-
- Klubové ID: 1018
323 má novější konstrukci motoru, mín žere ale táhne stejně, jen je od 4,5tis ot jak elektromotor...
325 je víc točivej motor,v 5tis ot tě to opře do sedačky,dost žere...
323 je o proti 325 uškrcenej motor!
má totiž sání a výfuk z 320
Prostě se ten motor tolik nenaplní a ani tolik nevyprázdní...
Nejčastější a nejlepší úprava na 323 je sání a případně i výfuk z 325
Tak asi tak...
Ber 323 , až ti nebude stačit výkon udělej úpravy na motoru co jsem psal a máš zase na chvíli pokoj.......
323 je mladší model a je standartně dodáván s lepší výbavou.
Věř mi, měl jsem oboje
325 je víc točivej motor,v 5tis ot tě to opře do sedačky,dost žere...
323 je o proti 325 uškrcenej motor!
má totiž sání a výfuk z 320
Prostě se ten motor tolik nenaplní a ani tolik nevyprázdní...
Nejčastější a nejlepší úprava na 323 je sání a případně i výfuk z 325
Tak asi tak...
Ber 323 , až ti nebude stačit výkon udělej úpravy na motoru co jsem psal a máš zase na chvíli pokoj.......
323 je mladší model a je standartně dodáván s lepší výbavou.
Věř mi, měl jsem oboje

-
- Klubové ID: 1556
- Kontaktovat uživatele:
Kup si 328i a máš po přemýšlení ... Ty cca 2 litry na roční pojistce co je rozdíl, to bych neřešiljarin36 píše:Jsem uz delší dobu plně odhodlán ke koupi e36 coupé rv. 1995 a výše,ale memohu se rozhodnout mezi 323i a 325i,vím že 323i má novější konstrukci,ma stejny obsah i krouták ale nevím na úkor čeho má snížený výkon. Mohl by prosim někdo poraradit,byl bych moc vděčný.

-
- Kontaktovat uživatele:
no,popravdě, nevim čim to, ale mně zas takovej extra rozdíl mezi 323 a 328 nepřišel..asi sem čekal něco mega, když tu každej každýmu tlačí do hlavy,že 328 je něco megapatriot píše:Kup si 328i a máš po přemýšlení ... Ty cca 2 litry na roční pojistce co je rozdíl, to bych neřešiljarin36 píše:Jsem uz delší dobu plně odhodlán ke koupi e36 coupé rv. 1995 a výše,ale memohu se rozhodnout mezi 323i a 325i,vím že 323i má novější konstrukci,ma stejny obsah i krouták ale nevím na úkor čeho má snížený výkon. Mohl by prosim někdo poraradit,byl bych moc vděčný.To svezení za to stojí

-
- Kontaktovat uživatele:
No kromě eM, jaký by si chtěl do e36 lepší motor než je M52B28 ???Spajky píše:no,popravdě, nevim čim to, ale mně zas takovej extra rozdíl mezi 323 a 328 nepřišel..asi sem čekal něco mega, když tu každej každýmu tlačí do hlavy,že 328 je něco megapatriot píše:Kup si 328i a máš po přemýšlení ... Ty cca 2 litry na roční pojistce co je rozdíl, to bych neřešiljarin36 píše:Jsem uz delší dobu plně odhodlán ke koupi e36 coupé rv. 1995 a výše,ale memohu se rozhodnout mezi 323i a 325i,vím že 323i má novější konstrukci,ma stejny obsah i krouták ale nevím na úkor čeho má snížený výkon. Mohl by prosim někdo poraradit,byl bych moc vděčný.To svezení za to stojí
Ale je to jen můj pocit,možná placebo

-
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě,ale mezi 323 a 328 je cenovej rozdílpatriot píše:No kromě eM, jaký by si chtěl do e36 lepší motor než je M52B28 ???Spajky píše:no,popravdě, nevim čim to, ale mně zas takovej extra rozdíl mezi 323 a 328 nepřišel..asi sem čekal něco mega, když tu každej každýmu tlačí do hlavy,že 328 je něco megapatriot píše: Kup si 328i a máš po přemýšlení ... Ty cca 2 litry na roční pojistce co je rozdíl, to bych neřešilTo svezení za to stojí
Ale je to jen můj pocit,možná placebo
![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
Velmi minimální ... Nedávno jsem scháněl 2 měsíce e36 v této motorizaci, hodně to porovnával, ten rozdíl není velký, řekl bych že skoro žádný... Tak jako se tady nabízejí 323i za 200 tis, stejně tolik může stát i 328i.Spajky píše:samozřejmě,ale mezi 323 a 328 je cenovej rozdílpatriot píše:No kromě eM, jaký by si chtěl do e36 lepší motor než je M52B28 ???Spajky píše: no,popravdě, nevim čim to, ale mně zas takovej extra rozdíl mezi 323 a 328 nepřišel..asi sem čekal něco mega, když tu každej každýmu tlačí do hlavy,že 328 je něco megaAle je to jen můj pocit,možná placebo
![]()

-
- Klubové ID: 1018
musim uznat,že má spajky pavdu, 323 jsou levnější o cca 45tis než 328
ale pravda je takhle:
ten kdo má 323 by chtěl 328, jen to nepřizná... v 328 je nesrovnatelně větší potenciál... to auto je uškrcený podobně jak je tomu u 323
a má reálně (teoreticky) ještě menší spotřebu... ten motor je nesmrtelnej... až na: nějaké praskání bloku motoru, či něco takového, tenkrát jsem něco o téhle vadě slyšel, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost... ani bych tomu nepřikládal nějakou váhu...
Ale stejně ten kdo měl všechny motorizace (krom ///M) by, po pocitové stránce volil 328
jede to kouzelně a auto už má zase nejaké ty vychytávky v základu víc...páč to je to od novoty dražší auto...
PS: mám 323 tak se na mě nezlobte vy co máte 323

ale pravda je takhle:
ten kdo má 323 by chtěl 328, jen to nepřizná... v 328 je nesrovnatelně větší potenciál... to auto je uškrcený podobně jak je tomu u 323
a má reálně (teoreticky) ještě menší spotřebu... ten motor je nesmrtelnej... až na: nějaké praskání bloku motoru, či něco takového, tenkrát jsem něco o téhle vadě slyšel, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost... ani bych tomu nepřikládal nějakou váhu...
Ale stejně ten kdo měl všechny motorizace (krom ///M) by, po pocitové stránce volil 328
jede to kouzelně a auto už má zase nejaké ty vychytávky v základu víc...páč to je to od novoty dražší auto...
PS: mám 323 tak se na mě nezlobte vy co máte 323

-
- Klubové ID: 1621
- Kontaktovat uživatele:
Taky uvažuju mezi těmito auty, ale 323i je dražší než 325i a huře se schání, ale třeba špatně hledám. Kolik do toto auta chceš vrazit? Taky se mi zda 323 lepší, ale našel jsem hafo 325 v dobrym stavu a za dobry prachy. Ale nejdřív musim prodat is.
Kolik stojí povinny na obě auta? Jen pro představu. Díky
P.S. Ta 323 v tom letáku má můj interier.

P.S. Ta 323 v tom letáku má můj interier.