Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
330ix nebo xd touring e46 - co vy na to?
-
- Klubové ID: 606
mam 330xd touring-2002 nechtel jsem psat driv nez neco najedu a auto poznam jelikoz jsem pred tim jezdil jen s 5er,od 4.listopadu kdy jsem ho koupil jsem najel neco kolem 7000km,jelikoz bydlim celkem v horach tak si snehu a namrazy uziji za zimu celkem dost/rijen- kveten/,taky jsem se rozhodoval mezi 330xi a330xd,ale proste spotreba je spotreba,prumer mam 7,3 ted v zime ale jel jsem trasu pri rychlosti do 110 za 6,6,cestou z nemecka po dalnici rychlost 160-230 prumer 7,6/u 330xi pod 9 dalku budes tezko zvladat a na courani bude kolem 10--nezapomen ze ty auta vazi +-1800kg/,poruchovost stejna jako u vsech bmw,tady mas navic ten predek-odchazeji predni poloosy nova stoji 12000 prava/mam za sebou/repase do 6000,vstriky oproti benzinu kde se ti muze na motoru posrat cokoliv tez neresim proste si tou spotrebou na sebe vydela/najedu kolem 40000km rocne/,no a k jizdnimu pozitku??? proste jedes a jedes a jedes a kdyz si vypnes dsc tak drift a drift ....to uz musis zazit sam,schrnuto a podtrhnuto hodne dobrej podvozek na snehu vynikajici jizdni vlastnosti jsem nad miru spokojen no a minusy jsou 4x4 ale to je u vsech 4x4 proste vic veci na aute no a tady u toho snad jeste ze nejmensi pneu jsou 17ky

Taky si myslím. Když se člověk podívá tady do "servisáckejch" sekcí, tak je to většinou o dieselech...P-J píše:Tak to je dobrý hlodkadous píše:oproti benzinu kde se ti muze na motoru posrat cokoliv![]()
![]()
Šance, že se něco posere na benzínu nebo dieselu je tak 1:100 pro benzín. Nepamatuju si, že by jsme někdy řešili něco na benzínu, zato na dieselech je furt něco - minimálně ty vstřiky.....
No radši bych to nedělal, ještě by jsi toho diesela honem házel někam ze sklály.....kadous píše:no kluci nechte na hlave schvalne ty prispevky v jednotlivejch sekcich sectete a udelejte statistiku mozna budete prekvapeni a hlavne nezapomente porovnat nejety km/poruchovost,

Já vyloženě proti ropákům nic nemám, kdybych měl na nové, tak bych si ho asi i koupil... I když ten zvuk benzínových motorů by mi chyběl... Nic to ale nemění na faktu, že benzínový motor má podstatně míň věcí, co se na něm můžou p****t.kadous píše:taky nerikam ze ropa neni bez poruchova ale auto zkurvi pouze a jen clovek svym zachazenim ale tuto debatu nema cenu pitvat protoze stejne kazdy bude hajit sve zkusenosti
Plně s tebou souhlasím a řekne ti to každej servisák.Já teda mám benzín a mám ho protože jsem ho chtěl.Až budu chtít šetřit koupím si 1,4 tdi.Prostě buď chceš naftu nebo benzín pos... se ti může oboje-vlastní zkušenost.P-J píše:Já vyloženě proti ropákům nic nemám, kdybych měl na nové, tak bych si ho asi i koupil... I když ten zvuk benzínových motorů by mi chyběl... Nic to ale nemění na faktu, že benzínový motor má podstatně míň věcí, co se na něm můžou p****t.kadous píše:taky nerikam ze ropa neni bez poruchova ale auto zkurvi pouze a jen clovek svym zachazenim ale tuto debatu nema cenu pitvat protoze stejne kazdy bude hajit sve zkusenosti