Borci, nehřeje mně zadní sklo, tak se chci nejdřív kouknout na pojistky, ale německy neumím, takže kdyby mi někdo napsal, jak je v pojistkové skříni označená pojistka pro vyhřívání zadního skla byl bych rád, díkes. Jde o E36
Já u e34 měl na zadních sloupcích takový moduly (byly v bílé barvě a velikost tak 3x8cm), z nich vedly dráty pro napájení do žeber rozmrazovače zadního okna.
Zkus sundat tapec zadního sloupku a uvidíš sám. Myslím si, že to bude u e36 stejný jako u e34.
antena je podle schematu spojena s vyhrivanim, jde z ni proud do toho odporoveho vedeni na skle, takze pravdopobne bude problem nekde pod tapecem, v coupe jsou ty krabicky s antenou na obou stranach
normalne vytrhnout neznym zpusobem v 45stupnich k zadnimu sklu
ale osoben bych prosel VSECHNY pojistky v boxu, a multimetrem propipat obe strany pojistky jestli spravne vodi, jestli neni zoxidovany kontakt
Killca píše:antena je podle schematu spojena s vyhrivanim, jde z ni proud do toho odporoveho vedeni na skle, takze pravdopobne bude problem nekde pod tapecem, v coupe jsou ty krabicky s antenou na obou stranach
normalne vytrhnout neznym zpusobem v 45stupnich k zadnimu sklu
ale osoben bych prosel VSECHNY pojistky v boxu, a multimetrem propipat obe strany pojistky jestli spravne vodi, jestli neni zoxidovany kontakt