318iS:Před čtrnácti dny se mi stalo že jsem dojel na místo zaparkoval auto (jízda v pohodě všechno šlapalo tak jak má) když jsem ale pak chtěl odjet nemohl jsem nastartovat , startér normálně točil ale nechytlo to . Známí mi to hned odtahnul všechno změřil a zjistil že je tam v prdeli bílé relé ktaré je v pojistné skříňce . Měl naštěstí ulité nějaké jiné (orig. bmw) vymněnil ho a zase to startovalo . Po týdnu se mi stolo zase to samé (nechtělo to najednou nastartovat) neměl jsem už orig. relé tak jsem si koupil neorig. dal jsem ho tam a relé jen vrčí , v autě mi svítí kontrolky i když tam nemam vůbec klíček.A auto stále nestartuje . Tak nevím co mam dělat aby jsem mohl nastartovat a znovu jezdit. Poradí pls někdo ?
Ales318iS píše:Ok už ho scháním . Ale aby se mi po týdnu nestalo zase to samý.Čím to může být že mi v posledních 14 dne dvakrát odešlo ?
Zkus oddělat pojistkovou skříň a zkontroluj vedení. Pokud jsi ostatní věci kontroloval a jsou ok tak to bude v elektrice. Buďto je něco špatně na drátech a nebo s těma relátkama je to akorát podělaná souhra náhod...
vycvakni spodek zadni sedacky a zkus zahybat tema dratkama co jdou k cerpadlu - uvidis... treba to mas jen zoxidovany... bo zkusit prostrikat treba neni K.O. a jenom si s tebou hraje
Tak jsem dnes zkusil dát nové ori. relé a pořád to nestartuje . Zahýbal jsem z kabely na čerpadle i jsem sundal pojistkovku vše je tam v pohodě , ale já ještě pořád nejezdim . Už si nevím rady .
V létě na Slovensku mi auto přestalo jet, nešlo nastartovat, čerpadlo nevrčelo, musel jsem to nechat odtáhnout domů, mechanik pak přišel na to, že je uvolněněj kontakt v nádrži. Jenom ho přitáhl a jede to v poho. Netuším ani já, ani mechanik, jak se to mohlo stát. Tak to zkus.
Zdravím chtěl bych se připojit k tomuto tématu a nechat si poradit mám taky problém se startováním jen malinko divnější mam 325i byl jsem na moravě všechno uplně super přijel jsem a vyměnil olej dojel k baráku a druhej den nic točí beno tam jde a nic tak jsem vyměnil svíčky nechal odblokovat pc aby skočily kontrolky do zelenyho a pořad nic a nejde ani roztáhnout nemuze to bejt v tom pc??? jsem z toho už hotovej pomožte diky
ses si jistej, ze ti jde do valce benzin? jestli jo, tak nejde elektrika, shledni ridici jednotku, v motorove casti na spolujezdcove strane za takovou penou pod sklem a pak shledni i ukostreni motoru, proste hodne tlustej drat spojujici motor a kastli na stejne strane jako jednotka ale dole na spodni casti motoru
ta jednotka muze byt navlhla a kostrici drat natrzeny
jinak scekni i pojistky poradne multimetrem, jestli nejaka rupla