Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

330i vs. 330xi

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
HondaMan
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od HondaMan »

Zvažuji koupi nového auta a jako nejvhodnější kandidát se mi zdá e46 325i nebo 330i. Protože jsou za stejné peníze, nevidím jediný důvod, proč jít do slabší varianty.
Když se koukám na mobile.de, tak je spousta 30i ve fšehrabu. Mě osobně se to nejak příčí. Když slyším BMW, tak si představím auto se zadním pohonem.
Na hory jezdím tak 5x za rok, bydlím v nížině, kde je sníh max týden v roce...
Existuje ještě nějaký jiný důvod, kromě jízdy na sněhu, proč ssebou tahat 100kg železa navíc???

Zkuste mě přesvědčit, že ta Vaše varianta je lepší :-)

díky za odpovědi

Btw. Je 10000 EUR realná cena za slušné předFL 330i ???
HAMANN
Klubové ID: 1188

#2 Příspěvek od HAMANN »

Jak si sam napsal, je to Bmw takze pohon zadnich kol, ale jestli bydlis nekde v kopcich kde byva hodne snehu atd tak asi quattro:-), musis vedet kde vic jezdis...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#3 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

za slusny kus ve vybave solidni je ta cena nerealna , ale nekteri dovozci zde prej vozi totalni vonavky za tydle penize :lol: :lol: :lol: - promin , ale je to reakce na jednoho ,,dovozce,, co mi psal SZ na cenu meho auta....
HondaMan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od HondaMan »

GeorgosAc: Tak já třeba koukal i na tohle. Cena +-sedí a zdá se jako pěknej kousek :)
HondaMan
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od HondaMan »

Koby
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Koby »

honda: cena nereálná podle mě za jakoukoliv 330i v super stavu klidně bez výbavy.. počítej tak 12 eček a to furt nebudeš mít extra výbavu a zapomen na m paket, kterej dělá auto...
Tehu
Klubové ID: 1770

#7 Příspěvek od Tehu »

na Xi se vyprdni ... na BMW to nepatri a co se tyce tech hor tak pokud budes mit dobry gumy tak nemusis mit strach ze nekam nevyjedes s dnesnima ASR, DSC atd. je to vpoho
HondaMan
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od HondaMan »

Koby píše:honda: cena nereálná podle mě za jakoukoliv 330i v super stavu klidně bez výbavy.. počítej tak 12 eček a to furt nebudeš mít extra výbavu a zapomen na m paket, kterej dělá auto...
Je otázkou, co znamená super stav :-)

Žádné auto v mých službách to nemá lehké, takže je nesmysl, abych kupoval auto s lakem bez jediné oděrky, s interierem ve světlé kůži bez jakékoliv závady...

Chci naprosto obyčejnou 330i ve stavu, který odpovídá stavu 8 let starého auta. Jediné co požaduji je aby byl v pořádku motor, převodovka...

Btw. máte někdo nějaké "drby" na tu Tuningovu :D Vypadá na první pohled hezky
Koby
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Koby »

HondaMan píše:
Koby píše:honda: cena nereálná podle mě za jakoukoliv 330i v super stavu klidně bez výbavy.. počítej tak 12 eček a to furt nebudeš mít extra výbavu a zapomen na m paket, kterej dělá auto...
Je otázkou, co znamená super stav :-)

Žádné auto v mých službách to nemá lehké, takže je nesmysl, abych kupoval auto s lakem bez jediné oděrky, s interierem ve světlé kůži bez jakékoliv závady...

Chci naprosto obyčejnou 330i ve stavu, který odpovídá stavu 8 let starého auta. Jediné co požaduji je aby byl v pořádku motor, převodovka...

Btw. máte někdo nějaké "drby" na tu Tuningovu :D Vypadá na první pohled hezky
jo, tak to koupíš... otázka je jestli ti taková 330i udělá radost a bude dělat radost dlouhodobě
HondaMan
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od HondaMan »

Koby píše:jo, tak to koupíš... otázka je jestli ti taková 330i udělá radost a bude dělat radost dlouhodobě
Možná udělá větší radost než ta leštěnka, kterou mi jednou za 14 dnů omlátí nějaký hlupák na parkovišti.

Vidím to ted na svém autě. Když někde parkuji se svojí současnou Hondou, tak neřeším, zdali někdo "opřel" své dveře o mé, zatímco když jedu s tatíkovou půl roku starou Hondou, tak se vracím se strachem, zdali ji někdo neomlátil...

Jsem smířený s osudem svého auta :|
MrScully
Klubové ID: 1401

#11 Příspěvek od MrScully »

Za 10t ecek uz se da, ale nebude to zadna hitparada (treba automat, latkovy potahy atd.). Pocitej spis tech 12t za peknej predFL kousek.

330i vs. 330xi - neni zadna spravna odpoved. Je to na tobe. Bud chces o trosku sportovnejsi svezeni nebo o trosku vetsi bezpecnost. V horach nebydlis, tak ti to muze bejt jedno. Az narazis na peknej kousek, tak ho proste vem a neres, jestli je to ctyrkolka nebo ne.
gas

#12 Příspěvek od gas »

MrScully píše:Za 10t ecek uz se da, ale nebude to zadna hitparada (treba automat, latkovy potahy atd.). Pocitej spis tech 12t za peknej predFL kousek.

330i vs. 330xi - neni zadna spravna odpoved. Je to na tobe. Bud chces o trosku sportovnejsi svezeni nebo o trosku vetsi bezpecnost. V horach nebydlis, tak ti to muze bejt jedno. Az narazis na peknej kousek, tak ho proste vem a neres, jestli je to ctyrkolka nebo ne.
Taky si myslím,že je to jedno.Já mám 330xi jen proto,že jsem z Krkonoš.Obě volby jsou dobrý spíš se zaměř na stav.Jo a xi je trošku náročnější a dražší na údržbu/přední náprava je trošku složitější/ no asi o litr větší spotřeba.
Odpovědět