No compacta sice nemám, ale něco zkusím napsat... S tím motorem 1.6 to záleží na tom, na co budeš auto používat, pokud na běžný ježdění, tak to bohatě stačí. Motorově by s tím neměly být problémy, záleží na jakej narazíš kousek. Potom záleží jestli chceš novější ročníky...Všechno se odvíjí od toho, kolik chceš do auta investovat...
Helldiver píše:Hmm, jaky rocnik a kolko $$ do toho hodlas investovat? lebo 316 compact sa vyrabali dve generacie, E36 a novsia (a o moc bezpecnejsia) E46.
je to 94 a jaká je to generace fakt nevim. Ve čtvrtek se mám jet podívat do Üstí na jednoho tak by mě zajímalona co si dát pozor?
Tak to je potom E36... Hlavne korozia, ci to nebolo burane a ci motor-prevodovka funguje bezchybne a tak ako ma - vsetko ostatne sa da z mensimi investiciami dat do pucu. A hlavne zobres so sebou dakoho, kto tomu rozumie, myslim ze sa prekvapivo najde velky pocet ochotnych clenov bmwklubu, ktory to s tebou pojdu omrknut.
Helldiver píše:Tak to je potom E36... Hlavne korozia, ci to nebolo burane a ci motor-prevodovka funguje bezchybne a tak ako ma - vsetko ostatne sa da z mensimi investiciami dat do pucu. A hlavne zobres so sebou dakoho, kto tomu rozumie, myslim ze sa prekvapivo najde velky pocet ochotnych clenov bmwklubu, ktory to s tebou pojdu omrknut.
to se mnou pojede, ale nikdy neměl BMW, tak jsem chtěla vědět na co si dát pozor, abych nenaletěla....
Helldiver píše:Hmm, jaky rocnik a kolko $$ do toho hodlas investovat? lebo 316 compact sa vyrabali dve generacie, E36 a novsia (a o moc bezpecnejsia) E46.
je to 94 a jaká je to generace fakt nevim. Ve čtvrtek se mám jet podívat do Üstí na jednoho tak by mě zajímalona co si dát pozor?
Nemáš odkaz na to auto ? Teď jsem compacta kupoval, projel jsem celou ČR a viděl jich asi deset, všechno vraky. Pokud ho budu znát, ušetřím ti třeba cestu
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...