Mám BMW 318i e36 r.v. 93 a mam problém s vibracema, který se přenášej do volantu, už sem měnil silentbloky, táhla řízení, kotouče, destičky, kola jsou originál 15 palců, gumy právě ty Points předepsanej rozměr 205 60 R15 91H, vyvážený všechno, neví někdo jestli to je těma gumama nebo čím vlastně? pomůže koupit značkový pneu Pirelli nebo Michelin?????
Pokud máš vyvážený kola, tak to pneumatika rozhodně není, jedině že bys je měl probržděný. Jestli máš litý kola je možná, že nejsou ideálně kulatý (častej problém), to se dá zjistit na vyvažovačče - okem poznáš při roztočení jestli nejsou křivý
jo mam hliníkáče, v pneuservisu se to právě testovalo, a nic se nezjistilo, že by byly špatný, měl jsem předtím jiný hliníky, který malinko čouhaly z blatníků a myslel sem že to je tím, ale tedkon mám právě přímo kola dělaný na tohle auto, a problém je furt stejnej
jeden chlap z pneuservisu předtím právě tvrdil že ty pneu Points jsou nejlevnější nemecký gumy a že s tím prý byly problémy, že prej mam koupit naky značkový pneu,
jeste jsem slysel další názor, že to je možná tím, že nemám přímo originál šrouby k těm hliníkáčům, a tím pádem, že se ty kola úplně nevystředěj, co myslíte chlapi? já vlastně mám původní šrouby, co byly dodaný k plechovejm diskům
zkus někoho kdo má mobilní vyvažovačku kterou to vyváží přímo na autě,po klasickém vyvážení mi to taky pořád v určitých rychlostech vibrovalo a po vzvážení přímo na autě to chtělo ještě 20g a jednom kole a ted je to ok