Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

koupě bmw, 160-200t, prosim o radu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od milo »

premyslim ze bych opet obmenil muj "vozovy park". mel jsem E34 (525i), ted mam E32 (735i). opet vaham, na kterou radu se zamerit. zda lestenku E36, E46 z dolniho cenoveho pasma, E39 nebo E38 ... proste nevim :lol:

nebo jeste neco vydelat/prisetrit a par tisic pritlacit za neco novejsiho (vice nez 220 se mi do toho davat nechce, "nove" auto bude chtit taky vymenit urcite nejakych "par" drobnosti)

jedina ma podminka je automat (z te bych mozna ustoupil, ale radit uz po 3 letech s automatem skoro neumim a pripada mi to absurdni furt s necim kvedlat 8) ), klimatizace a vyhrivane predni sedacky.

zacinam premyslet nad dieslem (tds ale vynechavam), pod 200 se zacinaji objevovat prvni 320d a mirne nad 200 se daji najit i 530d a 330d. nerad bych se ale z duvodu setreni na spotrebe financne vystavil do vstriku, turba, cerpadla ...

klidne mi napiste vase nazory, tipy atd, rad si je vyslechnu, pomuzou mi v rozhodovani :wink: nejvice se priklanim k 728i (4.4 by se mi zivit uz nechtelo, ale na velikost 7er se rychle zvyka) nebo 523i touring. jinak kudy jezdim - bydlim v praze, auto pouzivam obcas v praze na nakup, potom vikendove - vetsinou po dalnici na hory (i v zime). jsme s pritelkyni sami, do prace s tim nejezdim. najezd tak 20000 rocne.
JIP

#2 Příspěvek od JIP »

čus draku, jsem tě neviděl léta, doufam že se daří, ale dost OT...
Myslím že k tobě by se určitě nejvíc hodila E38-čka, dneska se dá koupit hodně levně a je to jedno z nejkrásnějších BMW historie (teda podle mě). Navíc takový 740i v plynu, to se můžou jít všechny diesely zahrabat a bude jezdit i za míň než 728i.
Nevím, za E36 bych už takový balík nedal, přecejen je to už ve srovnání se sedmou starší auto a spíš pro mladého blázna jako jsem já, než pro klidného vyrovnaného člověka zvyklého na limuzínu.
Každopádně držím palce a dobře vyber! :thumbsup:
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od milo »

vidis, neco jsem zapomel, LPG nemuzu, jsem v podzemnich garazich :? jinak by byla volba jasna ...
kadous
Klubové ID: 606

#4 Příspěvek od kadous »

urcite E38 max e39 530i,pri dnesnim kursu eura sezenes fakt slusny auto,cus/jo jinak mam druhy tds obe 5er ted e39tdsa a jsem spokojenej,sice jsem delal hned po dovozu cerpadlo a chip ale jezdim kolem 7l a hlavne vim ze kdyz se neco posere na motoru tak to porad neni pade za vstriky atd jako u comonrailu???/ :wink:
Odpovědět