Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zabezpečení vozidla proti čorkám...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od BMWPower »

Lidi, poraďte jak co nejlíp zabezpečit vozidlo. Pákové zamykače volantu popř. řadící páky jsou prý k ničemu, levné alarmy jsou taky k hovnu... Máte někdo zkušenost popř. jak to máte vyřešené vy???
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Tajný vypínač+alarm+imob
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Spajky »

pořád dokola....každej sem napiště co máte na autě a je to :roll: Z vlastní zkušenosti vim, že sem choděj lidi, co tu nemaj vůbec co dělat, tzn. ......sorry, ale těch témat tu je...
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od BMWPower »

Nemyslím, aby mi tady každej vyklopil mám to tak a tak a mám tam to a to zapojený tak a tak...

třeba myslím typ zabezpečení co Vás zaujal popř. který jste viděli někde v nabídce, apod...

Ale raději ten topic smázněte, protože se najde tisíc lidí co sem budou psát příspěvky typu: A to jako mám psát co mám na autě??? aby mě ho někdo vybral či ukradl??? :roll: :roll: :roll:
fafejta

#5 Příspěvek od fafejta »

Tajný vypínač,instalovaný v motorovém svazku a vedený v původní instalaci,nikde nic nekouká,přerušeny dva dráty.Spínače schovány a ovládány magnetem ,Těžko se na to přichází,hlavně nestačí natáhnout napájení 12V(elektrikáři pochopí).Daleko účinnější než coko-li jiného.Svazek celý zaizolovaný a vše původně uložený v místě nejhoršího přístupu.Je to defacto na lano.
calif

#6 Příspěvek od calif »

mam páku na volantu a na pedalech z tesca :lol: :lol:
Tashiro

#7 Příspěvek od Tashiro »

Minulej tejden jsem šel kolem T-Mobile a řek sem si, že skusím koupit simku (99,- Kč :lol: ) a aktivoval jsem službu Kde Je .... a vono to fakt funguje 8) Akorát nevím jestli bych se s tím s/al do auta, navíc když ho nemám. Přesnost 500 m, sms za 4 koruny :twisted:

Levnější Car Lokator není ....
Petta
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Petta »

No, pokud jde jen o to, aby ti auto nikdo nenastartoval a neodvezl, tak velmi jednoduchy reseni ... proste vyndej relatko starteru z postranniho boxu u pojistek :-)))) ... pochybuju, ze ho bude zlodej zrovna mit pri sobe ... Nicmene to nezabrani tomu, aby ti auto nevzali na odtahu a tradaaa s nim ...

Pokud ale stavas na stejnem miste kazdy den, tak ti nepomuze v dnestni dobe uz skorem nic ... pokud budes mit alarm bez otresovych cidel, natahnou to na platak a cus ... pokud mas otresaky a auto zlodejum bude stat za to, tak to odpojej a v pripade GSM vyhledavani to proste nalozej do plechovy skrine a ses taky namydlenej ...

Ale myslim, ze i kdyz BMW se docela kradou, tak pokud se jedna o beznejsi modelovou radu, tak kombinace, co psal Matal, bude bohate postacovat ... a z hlediska alarmu se priklanim k Magicaru ... :wink:
Svobi

#9 Příspěvek od Svobi »

Magicar je dobrej hlavne ty jejich autopagery. Vidis na tom pageru kdyz je nejakej otres nebo otevreny dvere, nastartovanej motor ,protiunosovy system,dalkovej start ,vypnuti.... . A vysilacka ma dosah az 2 km.
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Whisky »

http://www.krimistop.cz

ted budou delat balicek se zamykanim volantu a bude to akceptovany pojistovnou - sleva.
Odpovědět