Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zabezpečení vozidla proti čorkám...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím, aby mi tady každej vyklopil mám to tak a tak a mám tam to a to zapojený tak a tak...
třeba myslím typ zabezpečení co Vás zaujal popř. který jste viděli někde v nabídce, apod...
Ale raději ten topic smázněte, protože se najde tisíc lidí co sem budou psát příspěvky typu: A to jako mám psát co mám na autě??? aby mě ho někdo vybral či ukradl???

třeba myslím typ zabezpečení co Vás zaujal popř. který jste viděli někde v nabídce, apod...
Ale raději ten topic smázněte, protože se najde tisíc lidí co sem budou psát příspěvky typu: A to jako mám psát co mám na autě??? aby mě ho někdo vybral či ukradl???

Tajný vypínač,instalovaný v motorovém svazku a vedený v původní instalaci,nikde nic nekouká,přerušeny dva dráty.Spínače schovány a ovládány magnetem ,Těžko se na to přichází,hlavně nestačí natáhnout napájení 12V(elektrikáři pochopí).Daleko účinnější než coko-li jiného.Svazek celý zaizolovaný a vše původně uložený v místě nejhoršího přístupu.Je to defacto na lano.
-
- Kontaktovat uživatele:
No, pokud jde jen o to, aby ti auto nikdo nenastartoval a neodvezl, tak velmi jednoduchy reseni ... proste vyndej relatko starteru z postranniho boxu u pojistek
))) ... pochybuju, ze ho bude zlodej zrovna mit pri sobe ... Nicmene to nezabrani tomu, aby ti auto nevzali na odtahu a tradaaa s nim ...
Pokud ale stavas na stejnem miste kazdy den, tak ti nepomuze v dnestni dobe uz skorem nic ... pokud budes mit alarm bez otresovych cidel, natahnou to na platak a cus ... pokud mas otresaky a auto zlodejum bude stat za to, tak to odpojej a v pripade GSM vyhledavani to proste nalozej do plechovy skrine a ses taky namydlenej ...
Ale myslim, ze i kdyz BMW se docela kradou, tak pokud se jedna o beznejsi modelovou radu, tak kombinace, co psal Matal, bude bohate postacovat ... a z hlediska alarmu se priklanim k Magicaru ...

Pokud ale stavas na stejnem miste kazdy den, tak ti nepomuze v dnestni dobe uz skorem nic ... pokud budes mit alarm bez otresovych cidel, natahnou to na platak a cus ... pokud mas otresaky a auto zlodejum bude stat za to, tak to odpojej a v pripade GSM vyhledavani to proste nalozej do plechovy skrine a ses taky namydlenej ...
Ale myslim, ze i kdyz BMW se docela kradou, tak pokud se jedna o beznejsi modelovou radu, tak kombinace, co psal Matal, bude bohate postacovat ... a z hlediska alarmu se priklanim k Magicaru ...

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.krimistop.cz
ted budou delat balicek se zamykanim volantu a bude to akceptovany pojistovnou - sleva.
ted budou delat balicek se zamykanim volantu a bude to akceptovany pojistovnou - sleva.