Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nazor na jednu 328ci

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od MichalKus »

Ahoj asi to tu pisu zbytecne ale prece.... treba nekdo z tech co tahaj auta. Nevidel to nekdo v realu a pokud nikdo nejaky nazor nasel by se? Tak trosku mi pripada ze to ma osoupanou loketku a prosezenou sedacku ale tesko rict :?:
Takze ocenim vase nazory zda ma cenu do toho jit ci ne :roll:

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vnhu4aw2hdk1
Tashiro

#2 Příspěvek od Tashiro »

Tak tam zavolej to máš nejjednoduší, můžeš i napsat, já umím jen AN a nikdy mi nikdo neodepsal ... :roll:

Řekni si o fotky v detailu.
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MichalKus »

Ja neumim nemecky takze cosi sem sepsal odpovedeli mi ze je mozna mensi sleva ale detailni foto neposlali. Me spis zajima ze to auto je v nabidce uz delsi dobu tak jestli se na to uz nahodou nekdo nebyl kouknout z tech co vozi. Takze mi tam volal mechanik a ze prej vuz je ve stavu kterej odpovida popisu a stari..... mel sem tam vybrany jeste jedno ale to uz zmizelo z nabidky tak v patek tam zavola ale asi vzhledem k tomu ze u tohodle nejsou moc vyrecny foto je tak jak je tak me to trosku odrazuje........ :(
Tashiro

#4 Příspěvek od Tashiro »

MichalKus píše:Ja neumim nemecky takze cosi sem sepsal odpovedeli mi ze je mozna mensi sleva ale detailni foto neposlali. Me spis zajima ze to auto je v nabidce uz delsi dobu tak jestli se na to uz nahodou nekdo nebyl kouknout z tech co vozi. Takze mi tam volal mechanik a ze prej vuz je ve stavu kterej odpovida popisu a stari..... mel sem tam vybrany jeste jedno ale to uz zmizelo z nabidky tak v patek tam zavola ale asi vzhledem k tomu ze u tohodle nejsou moc vyrecny foto je tak jak je tak me to trosku odrazuje........ :(
Od privátního prodejce je to dycky lepší...
Mike83

#5 Příspěvek od Mike83 »

MichalKus píše:Ahoj asi to tu pisu zbytecne ale prece.... treba nekdo z tech co tahaj auta. Nevidel to nekdo v realu a pokud nikdo nejaky nazor nasel by se? Tak trosku mi pripada ze to ma osoupanou loketku a prosezenou sedacku ale tesko rict :?:

jj uz je tam trosku dyl, cca 1-2mesice, z fotek vypada hoodne dobre, ale to je nicnerikajici, musi se to videt live...
Mike83

#6 Příspěvek od Mike83 »

MichalKus píše:Ahoj asi to tu pisu zbytecne ale prece.... treba nekdo z tech co tahaj auta. Nevidel to nekdo v realu a pokud nikdo nejaky nazor nasel by se? Tak trosku mi pripada ze to ma osoupanou loketku a prosezenou sedacku ale tesko rict :?:

Ale zase ten volant vypada celkem neosoupanej, kdyz skouknes ostatni 28cicka, tak v 90% se volant leskne na sto honu...
A pak se v tom vyznej:-)
k0be

#7 Příspěvek od k0be »

ak tam je mesiac-dva,tak to nebude super auto....sice auta nevozim,ale nejaku chvilku autoscout/mobile sledujem a ked tam je fakt pekne auto za prijatelnu cenu,tak je v zasade do tyzdna(maximalne dvoch)prec...vacsinou za par dni...
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MichalKus »

Diky ja uz koupil a jine....... myslim ze tam prave byla hodne dlouho tak mne to odradilo :roll:
Odpovědět