Ahoj asi to tu pisu zbytecne ale prece.... treba nekdo z tech co tahaj auta. Nevidel to nekdo v realu a pokud nikdo nejaky nazor nasel by se? Tak trosku mi pripada ze to ma osoupanou loketku a prosezenou sedacku ale tesko rict
Takze ocenim vase nazory zda ma cenu do toho jit ci ne
Ja neumim nemecky takze cosi sem sepsal odpovedeli mi ze je mozna mensi sleva ale detailni foto neposlali. Me spis zajima ze to auto je v nabidce uz delsi dobu tak jestli se na to uz nahodou nekdo nebyl kouknout z tech co vozi. Takze mi tam volal mechanik a ze prej vuz je ve stavu kterej odpovida popisu a stari..... mel sem tam vybrany jeste jedno ale to uz zmizelo z nabidky tak v patek tam zavola ale asi vzhledem k tomu ze u tohodle nejsou moc vyrecny foto je tak jak je tak me to trosku odrazuje........
MichalKus píše:Ja neumim nemecky takze cosi sem sepsal odpovedeli mi ze je mozna mensi sleva ale detailni foto neposlali. Me spis zajima ze to auto je v nabidce uz delsi dobu tak jestli se na to uz nahodou nekdo nebyl kouknout z tech co vozi. Takze mi tam volal mechanik a ze prej vuz je ve stavu kterej odpovida popisu a stari..... mel sem tam vybrany jeste jedno ale to uz zmizelo z nabidky tak v patek tam zavola ale asi vzhledem k tomu ze u tohodle nejsou moc vyrecny foto je tak jak je tak me to trosku odrazuje........
MichalKus píše:Ahoj asi to tu pisu zbytecne ale prece.... treba nekdo z tech co tahaj auta. Nevidel to nekdo v realu a pokud nikdo nejaky nazor nasel by se? Tak trosku mi pripada ze to ma osoupanou loketku a prosezenou sedacku ale tesko rict
MichalKus píše:Ahoj asi to tu pisu zbytecne ale prece.... treba nekdo z tech co tahaj auta. Nevidel to nekdo v realu a pokud nikdo nejaky nazor nasel by se? Tak trosku mi pripada ze to ma osoupanou loketku a prosezenou sedacku ale tesko rict
ak tam je mesiac-dva,tak to nebude super auto....sice auta nevozim,ale nejaku chvilku autoscout/mobile sledujem a ked tam je fakt pekne auto za prijatelnu cenu,tak je v zasade do tyzdna(maximalne dvoch)prec...vacsinou za par dni...