http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6421863
Myslel jsi to tak, ze to nema hodnotu ve svy podstate nebo v tomto exemplari? Souhlasim, ze to nikdo neoceni (jedine bohatej blbec).. ale pokud je to proste plecka proto jak je to "udelany", tak to nikdy veteran ani nebude..matal píše:Pro mě osobně tohle auto nemá cenu,je to jen stará plečka,kterou nikdo neocení, a dlouho mít cenu nebude,tohle prostě někdo zkouší..
K výkonu,možná je to omyl v inzerátu,ale obyč.M5 má výkon větší..
K interiéru,domrdanej, propíchanej..
a za další..veterán to bude až za 17 roků,takže zatím to je opravdu jen stará plečka..
Myslel jsem,že zrovna tento exemplář je zbastlenej a myslel jsem,že to u nás nikdo neocení,kdo má love si koupí nové a pro méně bohaté až chudé je to drahé.. a kdyby bohatej chtěl třeba do sbírky,tak si koupí nezbastlený kus..Martinéz píše:Myslel jsi to tak, ze to nema hodnotu ve svy podstate nebo v tomto exemplari? Souhlasim, ze to nikdo neoceni (jedine bohatej blbec).. ale pokud je to proste plecka proto jak je to "udelany", tak to nikdy veteran ani nebude..matal píše:Pro mě osobně tohle auto nemá cenu,je to jen stará plečka,kterou nikdo neocení, a dlouho mít cenu nebude,tohle prostě někdo zkouší..
a za další..veterán to bude až za 17 roků,takže zatím to je opravdu jen stará plečka..![]()
Jo, cena rekl bych vychazi z nemeckyho trhu, tam by ale s takovymhle atd interierem sla nejvejs na 5000-6000e tipuju... nikdo tam neni zvedavej na cerny helly atd u takovyho auta..
jjj, naprosto souhlas.. ale za 100 by to byla pekna masirka aspon, no..matal píše:Myslel jsem,že zrovna tento exemplář je zbastlenej a myslel jsem,že to u nás nikdo neocení,kdo má love si koupí nové a pro méně bohaté až chudé je to drahé.. a kdyby bohatej chtěl třeba do sbírky,tak si koupí nezbastlený kus..Martinéz píše:Myslel jsi to tak, ze to nema hodnotu ve svy podstate nebo v tomto exemplari? Souhlasim, ze to nikdo neoceni (jedine bohatej blbec).. ale pokud je to proste plecka proto jak je to "udelany", tak to nikdy veteran ani nebude..matal píše:Pro mě osobně tohle auto nemá cenu,je to jen stará plečka,kterou nikdo neocení, a dlouho mít cenu nebude,tohle prostě někdo zkouší..
a za další..veterán to bude až za 17 roků,takže zatím to je opravdu jen stará plečka..![]()
Jo, cena rekl bych vychazi z nemeckyho trhu, tam by ale s takovymhle atd interierem sla nejvejs na 5000-6000e tipuju... nikdo tam neni zvedavej na cerny helly atd u takovyho auta..
ono je ale docela těžký si koupit nezbastlený kus když jsou na světě 4. Holt odbastlit a je z toho 100%ní krasavec.matal píše:Myslel jsem,že zrovna tento exemplář je zbastlenej a myslel jsem,že to u nás nikdo neocení,kdo má love si koupí nové a pro méně bohaté až chudé je to drahé.. a kdyby bohatej chtěl třeba do sbírky,tak si koupí nezbastlený kus..Martinéz píše:Myslel jsi to tak, ze to nema hodnotu ve svy podstate nebo v tomto exemplari? Souhlasim, ze to nikdo neoceni (jedine bohatej blbec).. ale pokud je to proste plecka proto jak je to "udelany", tak to nikdy veteran ani nebude..matal píše:Pro mě osobně tohle auto nemá cenu,je to jen stará plečka,kterou nikdo neocení, a dlouho mít cenu nebude,tohle prostě někdo zkouší..