Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zasekává se klíček v zapalování

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xSAFA »

Mam problem nekdy mi vubec nejde otocit klickem do prvni polohy musim s nim chvilu hybat a pak uz to jde v pohode ale nevim co s tim at nekdy nezustanu nekde trcet :? klicek uz je trochu opotrebovanej ale ani druhym kterej je lepsi to neslo o nic lip. Nema nekdo tip co s tim udelat? Prostriknout nepomohlo :cry:
stolz
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stolz »

xSAFA píše:Mam problem nekdy mi vubec nejde otocit klickem do prvni polohy musim s nim chvilu hybat a pak uz to jde v pohode ale nevim co s tim at nekdy nezustanu nekde trcet :? klicek uz je trochu opotrebovanej ale ani druhym kterej je lepsi to neslo o nic lip. Nema nekdo tip co s tim udelat? Prostriknout nepomohlo :cry:
a nedělá ti to zámek na volantu ? stačí trochu zakroutit volantem a pak to de lehce, mě se to taky stává tak jednou za tejden že nejde tak hejbnu volantem aby povolil zámek a je to v poho
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xSAFA »

Ne zamek volantu to nedělá, jinak dá se říct že je to prozatím vyřešeno, koupil jsem přípravek přímo od FABu na mazání fabek a zatím v pohodě :)
Odpovědět