Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

rada- světla na E36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
pohy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pohy »

Zdravim chlapy, chci si dát čirou optiku na auto konkrétně mam vybrané tyto http://www.kopacek.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=383 ,+ teda dal bych tam mračítka co mam teď .Chtěl bych slyšet váš názor a zkušenosti s takovejdlema světlama, kámoš mi to rozmlouvá že se prej rosí a jsou nahovno. :? :(
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

nekupuj to, nesvítí to a nejde ani nastavit sklon světel a je to ošklivý, kazí to vzhled BMW.... ;-)

nejlepší čirá optika jsou nová origo světla... pokud chceš, za 4500,- ti prodám obě... ( uplně nová, zabalená )
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dsvatos »

Už tady několikrát psali, že tyhle světla co jsou dohromady s blinkrama nejdou moc dopasovat do blatníků. Tak abys tam potom neměl fuky..
Lion
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lion »

Určitě nebrat, kámoš si je taky pořídil a nadával na to. Musel upravovat blatníky, aby to tam dostal a výsledek nic moc, na autě to pěkně nevypadalo..Radči bych volil světla od DEPO a nebo FK, je u nich klasickej vzhled. :wink:
Pie

#5 Příspěvek od Pie »

Já tady ty světla i s blikrem naprosto nenávidím.
Když to vidím, tak brečím. Ještě jsem nevivěl auto kde by to sedělo.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

:savle:Obrázek
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pazdi »

tak jakože bratr má podobný nesmysly na autě...rosit se nerosí...ale taky není pravda, že by nějak skvěle pasovaly...vlastně docela nechápu, že si je předchozí majitel kupoavl....jakože v noci jsou hezký...xenony + AE ale přes den hruza...
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od angel_1 »

Me se to libi, ale jen pokud chces poladit celou karu, treba u me by blinkry zvlast vypadali blbe. Pokud chces jen predni svetla kasli na tuty, vim o cem mluvim:-) Musis upravit blatniky, daj Ti k tomu takovy hnusny plastiky a fakt to nevypada hezky, ja stavim lestenku na tuning cup, takze u me je to fakt o necem jinym. Ale uprimne pokud chces jen svetla tak si nekupuj tyhle v celku..Koukni co mam ja a poptej se castra jak moc svitej a jak se daj seridit..
pohy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pohy »

Takže nebrat jo? jedině oddělený, díky kluci :wink: ,byl to takovej chvilkovej nápad, koukam eště že jsem se s váma poradil, koupil bych to a byl bych nasranej, zhizdilo by mi to auto a byl bych nasranej dvojnásob
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

angel_1 píše:ja stavim lestenku na tuning cup...

8O 8O 8O
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od xSAFA »

GeorgosAc píše:

8O 8O 8O

8O tak to jsem zvědav :rolleyes:
Slid

#12 Příspěvek od Slid »

já na tyhle světla mám úplnou averzi :( jsou opravdu strašné stejně tak jako bomboniery na zadku, to je prostě stejný hnus a nedokážu si je představit ani na extra nádherným vytuněným autě, protože pokud to někdo myslí opravdu vážně tak tenhle tuning opravdu hodně velkým obloukem obejde
pazda
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od pazda »

ty spolecny svetla s blinkrem fakt nic moc, urcite je lepsi volba vymenit za novy a hned to vypada lip
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od ELiLOBO »

pohy píše:Zdravim chlapy, chci si dát čirou optiku na auto konkrétně mam vybrané tyto http://www.kopacek.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=383 ,+ teda dal bych tam mračítka co mam teď .Chtěl bych slyšet váš názor a zkušenosti s takovejdlema světlama, kámoš mi to rozmlouvá že se prej rosí a jsou nahovno. :? :(

ty sou pěkný, já je mam v chromu, ale je fakt že to nesvítí a nejdou nastavit, už bych je nekupoval...ale pasujou...ale stejně se na ně vybodni...
Přílohy
DSC00339.JPG
DSC00339.JPG (71.35 KiB) Zobrazeno 884 x
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#15 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

ELiLOBO píše:
pohy píše:Zdravim chlapy, chci si dát čirou optiku na auto konkrétně mam vybrané tyto http://www.kopacek.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=383 ,+ teda dal bych tam mračítka co mam teď .Chtěl bych slyšet váš názor a zkušenosti s takovejdlema světlama, kámoš mi to rozmlouvá že se prej rosí a jsou nahovno. :? :(

ty sou pěkný, já je mam v chromu, ale je fakt že to nesvítí a nejdou nastavit, už bych je nekupoval...ale pasujou...ale stejně se na ně vybodni...

... a to je myslím u světel celkem zásadní problém. :lol: :lol:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ELiLOBO »

no jasný, proto chci koupit normální...myslim DEPO bo tak něco
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Fantucci »

mám DEPO a spokojenost.
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
pohy
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pohy »

mno já tam mam teďkonc origoš BOSCH čočkový
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od angel_1 »

xSAFA píše:
GeorgosAc píše:

8O 8O 8O

8O tak to jsem zvědav :rolleyes:

tady se to asi moc libit nebude:-))

pohy:aa holkam nepodekujes? :D :D
doktor

#20 Příspěvek od doktor »

cau, ja sem si na auto koupil stejny, protoze ty stary hovno svitily, tydle svitej uplne paradne a nastaveni sklonu tam funguje bezproblemu a na aute to vypada moc pekne (hlavne v noci) a pasovaly mi tam bez problemu, ale tady ti kazdej poradi (ostatne jako u kol,zrcatek,koberecku atd..) at si tam das origo, protoze nic jinyho nez ORIGO tam nevypada dobre, pak akorat prijed na sraz a uvidis tam 150 stejnejch aut, kery se lisej akorat tak ridicem:D to pak musi clovek mit ze svyho auta radost,dyz ho vsichni ostatni maj upraveny naprosto stejne
Odpovědět